Tijdelijke aanbieding op nieuwe producten - bespaar € 100! Ga naar Bestellen
Koop er één voor € 65 korting, koop er twee voor € 160 korting Bestel Nu

PRE-ORDER & ANNULERING VAN DE BESTELLING

 

Voor alle bestellingen (inclusief pre-orders) wordt uw creditcard/betaalpas onmiddellijk in rekening gebracht. Er zal geen vertraging optreden bij het innen van betalingen, ongeacht wanneer het item naar verwachting wordt verzonden.

Voor elke annulering van een ebike-bestelling vóór verzending worden 10% proceskosten in rekening gebracht en klanten kunnen slechts 90% van de totale bestelprijs terugkrijgen.

Elke wijziging van een ebike-bestelling, zoals adreswijziging of omruiling voor artikelen na verzending, wordt 100 € als wijzigingskosten in rekening gebracht.

 

Modelwijziging


Als het geen kwaliteitsprobleem is, wordt het product na ontvangst niet geretourneerd of geruild.

Om voor vervanging in aanmerking te komen, moet de fiets niet binnen 30 dagen zijn gebruikt, vrij zijn van vuil, stof of geurstoffen, verpakt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u hem ontving.

Als u binnen 15 dagen na ontvangst van de goederen een verzoek indient om het model te vervangen, moet u de verzendkosten heen en terug dragen, in totaal 300€ (de verzendkosten voor het geretourneerde model: 150€, de verzendkosten voor het nieuwe model: € 150). Na 30 dagen mag de fiets in geen geval worden gewisseld.

 

NIET-RETOURBARE ARTIKELEN OMVATTEN, MAAR ZIJN NIET BEPERKT TOT:

 

Modieuze kleding (hoeden, enz.)
Alle accessoires
Speciale bestellingen
Gebruikte items behalve in EXTREME gevallen van breuk/storing
LATE OF ONTBREKENDE RESTITUTIES
Als u na 2 dagen na goedkeuring nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan uw bankrekening opnieuw en neem contact op met uw creditcardmaatschappij/bank, aangezien het enige tijd kan duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via: serve@lankeleisi-bikes.com

Terugbetalen

1. Voor elk product dat u correct retourneert in overeenstemming met dit beleid, zullen we de prijs terugbetalen die u aan ons heeft betaald.
2. Wij vergoeden u niet de oorspronkelijke verzendkosten van het geretourneerde product.
3. We vergoeden geen kosten die zijn gemaakt om het product aan ons te retourneren.

Onjuiste terugkeer

1 Als u een product retourneert dat in strijd is met dit beleid en u geen ander wettelijk recht heeft om het product terug te betalen of te ruilen:
(a) We zullen de aankoopprijs niet terugbetalen of de goederen omruilen;
(b) We mogen de geretourneerde producten bewaren totdat u ons betaalt. Extra kosten die we in rekening kunnen brengen voor het opnieuw bezorgen van geretourneerde producten
(C) Als we de extra betaling niet binnen 15 dagen ontvangen, mogen we het product zelf afvoeren.

Waar ben je naar op zoek?

Treten Sie unserer Mailinglist bei

Blijf geïnformeerd! Maandelijkse tips, tracks en korting.

Uw winkelwagen