LANKELEISI Veelgestelde vragen

Veelgestelde Vragen / FAQ

Hallo en welkom bij de veelgestelde vragen over Lankeleisi! Hier geven we een lijst met veelgestelde vragen met antwoorden voor onze lieve klanten. Vragen zijn welkom via e-mail!
 
Q1: Wat is de uiteindelijke prijs en verzendkosten?

A1:Alle producten worden geleverd met gratis verzending voor een betere winkelervaring. Als je een kortingscode hebt, kun je de code invoeren en korting krijgen. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van uw korting.


Vraag 2: Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

A2: Zodra uw pakket is verzonden, wordt er een e-mailbericht naar uw mailbox gestuurd.

V3: Wat als ik een bestelling heb geplaatst en deze na 3 dagen nog niet is verzonden?

A3: We bereiden en verzenden uw bestelling meestal binnen 24 uur op werkdagen. Maar er is één situatie waardoor de levertijd anders kan zijn: het product bevindt zich in een pre-sale staat. U kunt de verzenddatum vinden op onze beschrijvingspagina.


Q4Wat kan ik doen als ik after-sales vragen heb?

A4: Neem bij vragen na verkoop contact op met: service@lankeleisi.com. Vergeet niet om uw bestelnummer (bijv. bestelnummer 1324) in de e-mail te vermelden voor betere ondersteuning. Ons after-sales team neemt op werkdagen zo spoedig mogelijk binnen 24 uur contact met u op.
 
Heel erg bedankt voor het lezen van onze veelgestelde vragen!

We zullen hier meer inhoud toevoegen om elke nieuwe gebruiker van te helpen service@lankeleisi.com. Suggesties en opmerkingen zijn welkom. Neem gerust contact met ons op om ons te helpen onze service te verbeteren. We zullen uw probleem zo snel mogelijk behandelen.