Nieuw binnen, tijdelijke aanbieding € 200.Beginnen
Koop 1 Bespaar €65, Koop 2 Bespaar €160. Inschrijven

Prijs uitleg

Geachte klant,

Wij bieden u graag onze producten en diensten aan. Om u een beter inzicht te geven in uw aankoopkosten, geven wij de volgende prijsuitleg.

Product prijs:

De productprijs verwijst naar de basisprijs die u moet betalen, inclusief de productiekosten, winstmarge en andere bijbehorende kosten.

Verzendkosten:

Wij hebben de verzendkosten verwerkt in de productprijs. Dit betekent dat u geen extra transportkosten hoeft te betalen, ongeacht waar uw bestelling wordt afgeleverd.

Invoerrecht:

Douanerechten zijn kosten die door de overheid van het land of de regio van bestemming worden opgelegd voor de invoer van goederen. We hebben douanerechten in de productprijs opgenomen om ervoor te zorgen dat u geen extra invoerrechten hoeft te betalen bij ontvangst van het product.

Belasting over de toegevoegde waarde (btw):

Het is belangrijk op te merken dat onze prijzen exclusief belasting over de toegevoegde waarde (btw) zijn. Btw is een extra belasting die wordt geheven op de aankoop van goederen in overeenstemming met de wet- en regelgeving van uw land of regio. Daarom kan het zijn dat u bij ontvangst van het product BTW moet betalen aan de lokale belastingdienst.

Houd er rekening mee dat de BTW-tarieven en toepasselijke regels variëren van land tot land en van regio tot regio. Wij raden u aan uw plaatselijke belastingdienst of een professionele adviseur te raadplegen voordat u een aankoop doet, zodat u zeker weet dat u op de hoogte bent van de relevante btw-informatie.

Wij stellen uw keuze op prijs, en als u vragen heeft over prijzen of andere zaken, neem dan gerust contact met ons op deze link. Wij doen er alles aan om u hulp en ondersteuning te bieden.

Dank je!

Warmste groet,

Lankeleisi-bikes.com

Wat zoek je?

Uw winkelwagen