Nieuw binnen, tijdelijke aanbieding € 200.Beginnen
Koop 1 Bespaar €65, Koop 2 Bespaar €165. Bestel Nu

PRE-ORDER & ANNULERING VAN DE BESTELLING

Voor alle bestellingen (inclusief pre-orders) wordt uw creditcard/betaalpas onmiddellijk in rekening gebracht. Er zal geen vertraging optreden bij het innen van betalingen, ongeacht wanneer het item naar verwachting wordt verzonden.

Voor elke annulering van een ebike-bestelling vóór verzending worden 10% proceskosten in rekening gebracht en klanten kunnen slechts 90% van de totale bestelprijs terugkrijgen.

Product Veranderen:

1. Als het product geen kwaliteitsproblemen heeft, komt het bij ontvangst niet in aanmerking voor vervanging.

2. Wijziging in aanmerking komen: Om in aanmerking te komen voor andere vervangingen, moet het product ongebruikt zijn, vrij van stof, vuil of geur, in de originele verpakking en de retourkosten voor een totaal van € 300,- dragen (verzendkosten voor geretourneerde modellen: € 150,-). , voor nieuwe modellen: € 150) voor een periode van 15 dagen vanaf de datum van ontvangst van het product.

3.U hoeft niet te betalen voor vervanging als gevolg van problemen met de productkwaliteit.

4. Na 30 dagen mag de fiets in geen geval vervangen worden.

Product retourneert:

1.Cgeschiktheid:Om in aanmerking te komen voor retournering moet het product ongebruikt zijn, vrij van stof, vuil of geur en in de originele verpakking gedurende 15 dagen vanaf de datum van ontvangst.

2. Als u binnen 15 dagen na ontvangst een retourzending aanvraagt, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van het product, in totaal € 150,-.

3. Als het product aan de polisvoorwaarden voldoet, betalen wij de prijs die u voor het product aan ons heeft betaald, terug.

NIET-RETOURBARE ARTIKELEN OMVATTEN, MAAR ZIJN NIET BEPERKT TOT:

Modieuze kleding (hoeden, enz.)
Alle accessoires
Speciale bestellingen
Gebruikte items behalve in EXTREME gevallen van breuk/storing
LATE OF ONTBREKENDE RESTITUTIES
Als u na 2 dagen na goedkeuring nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan uw bankrekening opnieuw en neem contact op met uw creditcardmaatschappij/bank, aangezien het enige tijd kan duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via: serve@lankeleisi-bikes.com

Terugbetalen

1. Voor elk product dat u correct retourneert in overeenstemming met dit beleid, zullen we de prijs terugbetalen die u aan ons heeft betaald.
2. Wij vergoeden u niet de oorspronkelijke verzendkosten van het geretourneerde product.
3. We vergoeden geen kosten die zijn gemaakt om het product aan ons te retourneren.

Onjuiste terugkeer

1 Als u een product retourneert dat in strijd is met dit beleid en u geen ander wettelijk recht heeft om het product terug te betalen of te ruilen:
(a) We zullen de aankoopprijs niet terugbetalen of de goederen omruilen;
(b) We mogen de geretourneerde producten bewaren totdat u ons betaalt. Extra kosten die we in rekening kunnen brengen voor het opnieuw bezorgen van geretourneerde producten
(C) Als we de extra betaling niet binnen 15 dagen ontvangen, mogen we het product zelf afvoeren.

Wat zoek je?

Treten Sie unserer Mailinglist bei

Blijf geïnformeerd! Maandelijkse tips, tracks en korting.

Uw winkelwagen