Tijdelijke aanbieding op nieuwe producten - bespaar € 100! Ga naar Bestellen
Koop er één voor € 65 korting, koop er twee voor € 160 korting Bestel Nu

Over Ons

 

Lankeleisi Een snelgroeiend e-bikebedrijf. We blijven meer opties bieden voor degenen die op elektrische fietsen reizen en voor degenen die op elektrische fietsen rijden voor sport of vrije tijd. Door niet aflatende uitvindingen en innovaties streven we ernaar om een ​​zelfverzekerd, leuk en zorgeloos leven voor onze klanten te creëren.

Het bedrijf, opgericht in 2011, is snel uitgegroeid tot een van de meest erkende e-bike-merken ter wereld. We zijn toegewijd aan de R&D, productie en wereldwijde marketing van high-end fietsen, elektrische fietsen en aanverwante producten. Nu vinden onze producten kant-en-klare markten over de hele wereld.

Onze LANKLEISI staat bekend om zijn betrouwbare kwaliteit, fijne afwerking en werelddesign. Nu hebben we een betrouwbaar wereldwijd netwerk opgebouwd en onze fietsen zijn verkocht aan meer dan 30 landen en regio's over de hele wereld. We staan ​​op hoge kwaliteit en high-end design. Vanwege de stabiele prestaties en het uitstekende ontwerp. Onze fietsen zijn populair bij consumenten en hebben goede recensies gekregen.

Bedrijfsnaam: SHARLOMAY LTD

Bedrijfsadres: Agion Theodoron 6 Agios Athanasios, 4102, Limassol, Cyprus

OVER ONS

lankeleisi-bikes.com is een website gewijd aan lankeleisi EU-gebruikers. Als u aankoop- of technische vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via serve@lankeleisi-bikes.com . Wij bieden u de veiligste en meest betrouwbare beveiliging!

Onze winkel

lankeleisi elektrische fiets

Waar ben je naar op zoek?

Treten Sie unserer Mailinglist bei

Blijf geïnformeerd! Maandelijkse tips, tracks en korting.

Uw winkelwagen