Termini di servizio

OVERZICHT
Dit is het internet en het is een kwestie van lankeleisi. In dit geval, ik eindig "noi", "ci" en "nostro" si riferiscono a lankeleisi. lankeleisi biedt u op internet informatie aan, bekijk alle informatie, instrumenten en diensten die beschikbaar zijn op uw vraag, de voorwaarden die u op de uiteinden kunt accepteren, de voorwaarden, de politiek en de indicaties.

Visitando il nostro sito e/o acquistando qualcosa da noi, ti impegni nel nostro "Servizio" en accetti di essere vincolato dai seguenti termini e condizioni ("Termini di Servizio", "Termini"), inclusief quei termini en condizioni aggiuntivi e le politiche menzionate qui e/o disponibili tramite collegamento ipertestuale. De service-eindpunten zijn van toepassing op alle gebruiksmogelijkheden van de site, inclusief een voorbeeld van de titel, waarbij gebruik wordt gemaakt van navigator-, klant-, commerciële- en contributiebijdragen.

Als u uw voorkeur uitgaat naar het einde van de dienstverlening, kunt u eerst uw website gebruiken. Als u gebruik maakt van een deel van de locatie, moet u een vincolato-opdracht geven aan de Termini di Servizio. Als u niet akkoord gaat met het afsluiten van de accordeonvoorwaarden, kunt u niet op internet terecht of gebruik maken van de service die u nodig heeft. Als u Servizio-eindpunten overweegt, moet u rekening houden met een aanbod, de accettazione is een essentiële limiet op uw vraag naar Servizio-einden.

De nieuwe functionaliteit of het instrumentarium dat bij de handel wordt aangesloten, wordt aan de Termini van Servizio toegevoegd. U kunt de versie van de betreffende pagina van Servizio raadplegen op het juiste moment op uw zoekpagina. Als u de aggiornamenti-directory wilt wijzigen, wijzigt u het deel van de vraag naar de openbare dienstverlening en/of wijzigt u de fiche op uw website. Het is uw verantwoordelijkheid om periodiek de pagina's te controleren voor eventuele cambiamenten. U kunt doorgaan met het gebruik van toegang tot internet en vervolgens de publicatie van eventuele wijzigingen om de aanpassing van veel wijzigingen aan te passen.SECTIE 1 - VOORWAARDEN VOOR ONLINE WINKEL
Als u op zoek bent naar het einde van de dienst, kunt u de almeno van de staat of de provincie in uw woonplaats zien, op de zuivere plaats van de staat of de provincie wonen en de toestemming krijgen om eventueel uw diploma te behalen kleine gebruikssporen.
Als u geen toestemming geeft voor het gebruik van uw producten voor illegale of niet-autorisatie, kunt u uw gebruik van de Servische diensten niet beperken (inclusief, zonder beperkingen op het auteursrecht).
Het virus wordt niet veroorzaakt door een natuurlijk verspreid virus.
Een signaal van de kwaliteit van de Termini-aansluitingen zorgt voor een onmiddellijke beëindiging van uw Servizi.

SECTIE 2 - ALGEMENE VOORWAARDEN
Als u de leiding neemt over de dienst, kunt u een bepaalde motivatie op een bepaald moment gebruiken.
Capisci che il tuo contenuto (exclusief de gegevens van de kredietkaart), kan niet worden overgedragen aan cryptovaluta en munten volgen (a) overdracht van uw verschillende reti; e (b) conformiteits- en aanpassingsspecificaties voor de vereiste technische kenmerken van de aansluitingsvoorzieningen. De kredietinformatie wordt gedurende de hele periode dat uw krediet wordt overgedragen, beoordeeld.
Niet-verwerkte, dubbele, kopieer-, verkoop-, rivendere- of deelservice-onderdelen, gebruik van de Servizio- of toegang tot de Servizio-diensten of neem contact op met uw web-site als de service van viene fornito is, en geef ons een expliciete beschrijving van het script .
Deze tests worden gebruikt bij het zoeken naar een accordeon, inclusief solo voor commodità en niet-beperkende invloeden op andere manieren in Termini.

SEZIONE 3 - ACCURATEZZA, COMPLETEZZA E TEMPESTIVITÀ DELLE INFORMAZIONI
Het is niet verantwoordelijk dat de beschikbare informatie niet accuraat, volledig of aggregatief is. Het materiaal dat op deze plek wordt gebruikt, is alleen een algemene informatiebron en wordt niet gebruikt als een unicum om beslissingen te kunnen nemen die primair, nauwkeurig, volledig of stormachtig zijn. Qualsiasi beëdigt het materiaal van uw vraag en is een proprio rischio.
U kunt ook andere informatie opslaan. De informatie die nodig is, is niet alleen van toepassing en ook niet solo als onderdeel van de riferimento. Als u wijzigingen aanbrengt aan uw vraag op een bepaald moment, kunt u niet langer op de hoogte blijven van de informatie over uw situatie. Het is uw verantwoordelijkheid om toezicht te houden op uw situatie.

HOOFDSTUK 4 - WIJZIGINGEN IN DE SERVICE EN PRIJZEN
De prijzen van onze producten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
U kunt de leiding van het tussenseizoen wijzigen (of een deel van het deel van de stesso) in een bepaald moment voorafgaan.
U bent niet verantwoordelijk voor uw confrontatie of andere confrontatie met eventuele wijzigingen, variaties in het verleden, opschorting of onderbreking van de dienstverlening.

SECTIE 5 - PRODUCTEN OF DIENSTEN (indien van toepassing)
Alcuni-producten of -diensten kunnen worden aangeboden via internet op internet. Het aanbieden van diensten kan een beperkte hoeveelheid hebben en zou een oplichtingszaak kunnen zijn als tweede in onze politieke politiek.
Abbiamo heeft dit geleerd om de meest zeldzame nauwkeurige mogelijkheid in kleur en de verbeelding van zijn product te verkrijgen in de handel. U kunt niet garanderen dat de kleurweergave van uw computermonitor nauwkeurig is.
Als u het recht heeft om niet verplicht te zijn, beperkt u de verkoop van uw producten of diensten aan een bepaalde persoon, geografische regio of giurisdizione. Het kan zijn dat u de zaak per geval wilt leiden. Als u de limiet van de hoeveelheid producten of diensten op het aanbod instelt. De beschrijving van het product of de productie ervan kan worden aangepast op een moment dat voorafgaat aan een bepaalde discretie. U kunt de verkoop van kwaliteitsproducten op een bepaald moment direct uitvoeren. Qualsiasi biedt een kwalitatief hoogstaand product of service die uw vraag effectief maakt en nulla duif vietata.
U kunt de kwaliteit van eventuele product- en service-informatie niet garanderen over andere materiële aankopen of andere zaken die u kunt weigeren, en uiteindelijk kunnen er fouten optreden bij de service.

SEZIONE 6 - PRECISIONE DELLE INFORMAZIONI DI FATTURAZIONE E ACCOUNT
Als u het probleem opmerkt, is het effect met geen ander. Mogelijk, als er nog meer discretie is, wordt de hoeveelheid verworven per persoon, per kern of per orde beperkt of geannuleerd. Het kan zijn dat de rest van de klant een creditcard- of creditkaart gebruikt, waarbij gebruik wordt gemaakt van de betalings- en snelheidsindices. In het geval dat u een wijziging of annulering van een bestelling toepast, kunt u contact opnemen met de individuele e-mail en/of de Fatturazione/nummer van de telefoon op het moment van de bestelling. Als u de grens van uw vietare-ordiniteitsgrens bereikt, is er geen enkele discretie die het effect van de distributie van distributeurs kan vergroten.

U krijgt veel informatie over uw aankoop en uw account, volledig en nauwkeurig voor uw aankoop die effectief is in uw onderhandelingspositie. Als u uw rekening en andere informatie opvraagt, inclusief uw e-mail met een aantal creditkaarten en de datum van de periode, kunt u de transactie voltooien en contact opnemen als dat nodig is.

Voor later moet u uw politieke politiek raadplegen.

SECTIE 7 - OPTIONELE HULPMIDDELEN
Het is mogelijk om toegang te krijgen tot een instrument dat deel uitmaakt van uw niet-monitoring door een alcun controllo-ingang.
Riconosci en accetti che forniamo accesso a tali strumenti "così come sono" en "come disponibili" senza alcuna garanzia, rappresentazione o condizione di alcun tipo en senza alcun avallo. Geen enkele verantwoordelijkheid kan worden afgeleid van al het gebruik van uw eigen instrumentarium van de derde partij.
Het gebruik van uw deel van de operationele instrumenten biedt u de mogelijkheid om tussendoor uw keuze en discretie uit te voeren en hulp te verlenen bij het aanvaarden en goedkeuren van de uiteinden met de informatie die dit instrument met zich meebrengt.
In de toekomst kunnen nieuwe diensten en functionaliteiten op internet worden aangeboden (inclusief de nieuwe instrumenten en risico's). Er zijn nu nieuwe functies en diensten beschikbaar op de vraag naar Servizio-einden.

SEZIONE 8 - COLLEGAMENTI DI TERZE PARTI
Hoewel er steeds meer producten en diensten beschikbaar zijn, kunnen onze diensten onder andere materiële zaken omvatten.
Ik link dit deel van uw vraag naar een site op het web van een niet-aangesloten deel. U bent niet verantwoordelijk voor de valuta-inhoud of de nauwkeurigheid ervan en u kunt niet garanderen dat u niet verantwoordelijk bent voor materiaal op internet, of voor andere materialen, producten of diensten van andere partijen.
U bent niet verantwoordelijk voor het eventueel correleren van alle aankopen of het gebruik van alle diensten, diensten, oplossingen of andere transversale effecten op de website van uw partner. Als u aandacht besteedt aan de politiek en de praktijk van deze partijen en hulp bij het begrijpen van de kwaliteit van de intratransformatie. Lamentele, reclami, preoccupazione o mande riguardanti en prodotti di parti devono essere indirizzate alla parte.

SEZIONE 9 - COMMENTI DELL'UTENTE, FEEDBACK E ALTRE SOTTOMISSIONI
Als uw rijkste, u kunt een specifieke presentatie bepalen (zoals bijvoorbeeld een overeenkomst) of een rijkelijk deel van uw creatieve ideeën, suggesties, suggesties, piano's of andere materialen, online, via e-mail, per post of in andere modellen (collettivamente, 'commenti'), accetti che possiamo, in qualsiasi momento, senza restrizioni, modificare, copiare, pubblicare, distribuire, tradurre en utilizzare in qualsiasi mezzo tutti i commenti che ci invii. Non siamo e non saremo obbligati (1) a mantenere riservati i commenti; (2) een vergoeding per commentaar; o (3) een antwoord op een eventueel commentaar.
Mogelijk, als u niet langer toezicht houdt, kunt u de rituelen aanpassen aan onze onwettige discretie, overtredingen, minaccios, diffamatori, pornografische, andere discriminerende zaken of de intellectuele eigendom van de termini van de dienst.
Accepteer dat uw commentaar niet gewelddadig is, inclusief auteursrecht, privacy, personaliteit of andere persoonlijke of eigendomsrechten. Bovendien, accetti en uw commentaar zijn niet van toepassing op materiële zaken van illegale, misbruik of osceno, en het bestrijden van virusinformatica of andere malware die kan worden misbruikt in de vorm van influenza-functie van de dienst of de kwaliteit van de website-correlatie. Als u een e-mailbericht niet verkeerd gebruikt, kunt u andere of andere manieren gebruiken om fouten te maken of om fouten te maken die de hele oorsprong van eventueel commentaar bepalen. De enige verantwoordelijkheid voor het commentaar is dat het nauwkeurig is. Ik ben niet verantwoordelijk voor al mijn verantwoordelijkheden en ik ben niet verantwoordelijk voor eventueel commentaar na de volgende post.

SECTIE 10 - PERSOONLIJKE INFORMATIE
Uw persoonlijke informatiepresentatie trekt uw zaken aan en regelt uw informatie over privacy. Bekijk onze informatie over privacy.

SEZIONE 11 - ERRORI, INESATTEZZE E OMISSIONI
Af en toe kunnen er informatie over de service van de service worden verstrekt, waarbij er sprake is van foutieve tips, waardoor de beschrijving van het product niet wordt vermeden, en de promotie, de offerte, de snelheid van de productie, de transittijd en de beschikbaarheid niet worden aangeboden. Als u eventuele fouten corrigeert, geen fouten maakt of weglaat, en de informatie wijzigt of annuleert, ordent dan de juiste informatie over de service of uw kwalitatieve websitecorrelatie is niet accuraat op het moment dat u dit vooraf hebt gedaan (inclusief de informatie die u heeft ontvangen) tuo ordine).
Als u niet langer verplicht bent om te beginnen, kunt u de informatie over de dienst of uw website-correlatie verbeteren, samenvatten, een voorbeeld van de titel, de informatie over uw prezzi, die veel rijker wordt. Als de gegevens specifiek zijn voor de verwerking of de toepassing van spoeltoepassingen op uw webcorrelatie, kunnen deze interpretaties ook indicatief zijn voor de informatie over de dienst of uw webcorrelatie, zodat de staat wordt gewijzigd of geaggregeerd.

SEZIONE 12 - USI VIETATI
Als andere proibizioni worden gestabiliseerd op het einde van de Servizio, kan het gebruik van de volgende locatie worden gebruikt: (a) voor een illegale scopo; (b) om te kiezen of u deelneemt aan illegale activiteiten; (c) per violare qualsiasi regolamento internationale, federale, provinciale of staatale, legge of locale verordening; (d) voor het uitvoeren van intellectuele eigendomsrechten of andere intellectuele eigendomsrechten; (e) per molestare, misbruik, belediging, danneggiare, diffamare, laster, denigrare, intimidatie of discriminatie op basis van genere, georiënteerde sessuele, religieuze, etnia, razza, età, origine nazionale of disabilità; (f) per inviare informazioni false of fuorvianti; (g) voor het verspreiden van virussen of andere soorten codes die kunnen worden gebruikt in de vorm van griep of de werking van de dienst of de kwaliteit van webcorrelaties, andere sites op internet; (h) voor het bijhouden van persoonlijke informatie over andere zaken; (i) via spam, phishing, farm, pretesti, spider, crawl of scrape; (j) per qualsiasi scopo osceno of immoreel; of (k) voor het verstoren van de functionaliteit van de dienstverlening of het gebruik van webcorrelaties, andere sites op internet of op internet. Als u de eindaansluiting gebruikt, gebruikt u de service of het webcorrelatiesysteem voor een paar goede gebruiksmogelijkheden.

SEZIONE 13 - ESCLUSIONE DELLE GARANZIE; BEPERKTE VERANTWOORDELIJKHEID
U kunt niet garanderen dat de hulp bij het gebruik van onze service wordt weergegeven, als u fouten maakt of als u fouten maakt.
U kunt niet garanderen dat het resultaat nauwkeurig of betrouwbaar is.
Het is mogelijk dat de service voor onbepaalde tijd wordt geannuleerd of dat de service op een bepaald moment wordt geannuleerd.
Het is belangrijk dat u gebruik maakt van de dienst of de arbeidsongeschiktheid, en dat is exclusief. Il service e tutti i prodotti e servizi consegnati a te tramite il servizio sono (tranne come espressamente dichiarato da noi) forniti "così come sono" e "come disponibili" per il tuo utilizzo, senza alcuna rappresentazione, garanzie o condizioni di alcun tipo, Als het impliciet expliciet is, begrijp dan de impliciete garantie of commerciële voorwaarden, commerciële kwaliteit, geschikt voor een bepaalde maatstaf, duur, titel en niet-schending.
In dit geval zijn onze directeuren, funzionari, aangesloten, aangesloten, agenten, appaltatori, bedrijven, fornitori, dienstverleners of licentiehouders verantwoordelijk voor bepaalde schade, waardoor ze worden teruggeroepen of diretti, indirecte, incidentele, bestraffende, speciale of gevolgen van bepaalde soorten, inclusief, het beperken van de limiet, het maken van winst, het kopen van geld, het betalen van gegevens, de kosten van de sostitutie of het vergelijken van andere soorten danni, die basati zijn contratto, onwettig burgerlijk (inclusief de nalatigheid), verantwoordelijkheid ooggettiva of andere, afgeleid van uw gebruik van de kwaliteit van de dienstverlening of het verkrijgen van de dienst, of voor de kwaliteit van de andere correlatie in de kwaliteit van uw gebruik van de dienst of van de kwaliteit van het product, inclusief, er zijn geen beperkingen, fouten of weglatingen in de kwaliteit van de contenuto, o Als u een bepaald soort product wilt gebruiken, kunt u de dienst of de kwaliteit van de openbare dienst (of het product) gebruiken om de dienst uit te voeren, of als u de mogelijkheid heeft om dit te doen. Als sommige staatssecretarissen niet instemmen met de uitsluiting van de verantwoordelijkheden voor de gevolgen van incidentele gevolgen, in veel gevallen van staatssecretarisen, zal de verantwoordelijkheid voor een groot deel van de toestemming beperkt worden.

SECTIE 14 - VRIJWARING
Accetti di indennizzare, verschillende en tenere indenne lankeleisi en de nieuwe maatschappij, sussidiarie, affiliate, partner, dirigenti, direttori, agenti, appaltatori, licentiatari, fornitori di service, subappaltatori, fornitori, stagisti en dipendenti, da quasiasi richiesta of richiesta, comprese Als het om juridische kwesties gaat, presenteer dan de oorzaak van uw vioolspel op het einde van de dienst of documenteer met fanno-riferimento, of uw vioolspel van hoge kwaliteit of de diritti van terzi.

SECTIE 15 - SCHEIDBAARHEID
In het geval dat een beslissing wordt genomen over het beëindigen van de dienst die als illegaal wordt beschouwd, is het niet van toepassing of niet van toepassing, het verhaal dat van toepassing is omdat er veel toestemming is om legge van toepassing te zijn, en het deel dat niet van toepassing is, wordt overwogen om de vraag naar het einde van de dienst te scheiden, het besluit wordt bepaald geen invloed hebben op de geldigheid en de toepasbaarheid van eventuele andere mogelijkheden.

SEZIONE 16 - TERMINAZIONE
U bent verplicht en de verantwoordelijkheid voor het delen van de primaire gegevens over het afsluiten van alle risico's op het gebied van de overeenstemming met deze scopi.
Het einde van het onderhoud is effectief als het niet meer lukt om het einde van de dag te bereiken. Als u een einde maakt aan de vraag naar service-eindpunten, wordt u op een bepaald moment niet op de hoogte gebracht van het gebruik van uw service, of wanneer u gebruik maakt van deze plek.
Als u geen rispetti meer bent, of als u niet een rispettaat bent, is het mogelijk om een ​​einde te maken aan uw zoektocht naar een bepaald moment en verantwoordelijk te zijn voor het importeren van alle gegevens over de beëindiging ; Het kan zijn dat u geen toegang meer heeft tot onze diensten (een deel van de zaak).

SECTIE 17 - VOLLEDIGE OVEREENKOMST
Ik kan de toepassing van de juiste diritto- of disposizione-vraag naar de service-eindpunten van een deel niet kosten om een ​​verhaaldirigeer- of disposizione-verhaal af te spelen.
Het einde van de dienst en de politieke politiek of regola-exploitatie van onze vraag naar zaken in de betrekkingen tussen de diensten, het akkoord van de dienst, het begrip van de wereld en de regolano van uw gebruik van de Servizio, het soort akkoord, communicatie en voorafgaande voorstellen contemporanei, sia orali che scritti, tra te e noi (inclusief, ma non limitati a, eventuele eerdere versies van de Termini di Servizio).
Uiteindelijk zal de interpretatie van de vraag naar de Servizio-einden niet dubbelzinnig zijn om het deel opnieuw te interpreteren.

SEZIONE 18 - BEEN VAN TOEPASSING
Het einde van de dienstverlening en uiteindelijk overeenstemming tussen de basis en de kwaliteit van de dienstverlening aan de regelgeving en interpretatie in overeenstemming met de wetgeving van Ierland.

SECTIE 19 - WIJZIGINGEN IN DE SERVICEVOORWAARDEN
U kunt de versie van de recente versie van Servizio raadplegen op het juiste moment op uw zoekpagina.
Als u de leiding heeft, kunt u meer discretie van de aggregatie krijgen, wijzig het deel van de vraag naar openbare diensten en wijzigingen op uw website. Het is uw verantwoordelijkheid om periodiek uw website te controleren voor eventuele cambiamenti. U kunt doorgaan met het gebruik van toegang tot onze website of het onderhoud van de volgende publicaties van eventuele wijzigingen op het einde van de dienst, waarbij de aanpassing van veel wijzigingen moet worden doorgevoerd.

SECTIE 20 - CONTACTINFORMATIE
Domande sui Termini di Servizio nodigt u uit om een ​​nieuw bezoek te brengenservizio@lankeleisi.com

OVERZICHT
Dit is het internet en het is een kwestie van lankeleisi. In dit geval, ik eindig "noi", "ci" en "nostro" si riferiscono a lankeleisi. lankeleisi biedt u op internet informatie aan, bekijk alle informatie, instrumenten en diensten die beschikbaar zijn op uw vraag, de voorwaarden die u op de uiteinden kunt accepteren, de voorwaarden, de politiek en de indicaties.

Visitando il nostro sito e/o acquistando qualcosa da noi, ti impegni nel nostro "Servizio" en accetti di essere vincolato dai seguenti termini e condizioni ("Termini di Servizio", "Termini"), inclusief quei termini en condizioni aggiuntivi e le politiche menzionate qui e/o disponibili tramite collegamento ipertestuale. Het einde van de dienstverlening is van toepassing op alle gebruiksmogelijkheden, inclusief een voorbeeld van de titel, waarbij navigatie-, betalings-, klant-, commerciële en contributiebijdragen worden gebruikt.

Als u aandacht besteedt aan het beëindigen van de dienstverlening, kunt u eerst uw site op internet gebruiken. Als u gebruik maakt van een deel van de locatie, moet u een vincolato-opdracht geven aan de Termini di Servizio. Als u niet akkoord gaat met het afsluiten van de accordeonvoorwaarden, kunt u niet op internet terecht of gebruik maken van de service die u nodig heeft. Als u Servizio-eindpunten overweegt, moet u rekening houden met een aanbod, de accettazione is een essentiële limiet op uw vraag naar Servizio-einden.

De nieuwe functionaliteit of het instrumentarium dat bij de handel wordt aangesloten, wordt aan de Termini van Servizio toegevoegd. U kunt de versie van de betreffende pagina van Servizio raadplegen op het juiste moment op uw zoekpagina. Als u de aggiornamenti-directory wilt wijzigen, wijzigt u het deel van de vraag naar de openbare dienstverlening en/of wijzigt u de fiche op uw website. Het is uw verantwoordelijkheid om periodiek de pagina's te controleren voor eventuele cambiamenten. U kunt doorgaan met het gebruik van toegang tot internet en vervolgens de publicatie van eventuele wijzigingen om de aanpassing van veel wijzigingen aan te passen.SECTIE 1 - VOORWAARDEN VOOR ONLINE WINKEL
Als u op zoek bent naar het einde van de dienst, kunt u de almeno van de staat of de provincie in uw woonplaats zien, op de zuivere plaats van de staat of de provincie wonen en de toestemming krijgen om eventueel uw diploma te behalen kleine gebruikssporen.
Als u geen toestemming geeft voor het gebruik van uw producten voor illegale of niet-autorisatie, kunt u uw gebruik van de Servische diensten niet beperken (inclusief, zonder beperkingen op het auteursrecht).
Er wordt geen virus of virus ontdekt of de natuurcode wordt verspreid.
Een signaal van de kwaliteit van de Termini-aansluitingen zorgt voor een onmiddellijke beëindiging van uw Servizi.

SECTIE 2 - ALGEMENE VOORWAARDEN
Als u de leiding neemt over de dienst, kunt u een bepaalde motivatie op een bepaald moment gebruiken.
Capisci che il tuo contenuto (exclusief de gegevens van de kredietkaart), kan niet worden overgedragen aan cryptovaluta en munten volgen (a) overdracht van uw verschillende reti; e (b) conformiteits- en aanpassingsspecificaties voor de vereiste technische kenmerken van de aansluitingsvoorzieningen. De kredietinformatie wordt gedurende de hele periode dat uw krediet wordt overgedragen, beoordeeld.
Niet-verwerkte, dubbele, kopieer-, verkoop-, rivendere- of deelservice-onderdelen, gebruik van de Servizio- of toegang tot de Servizio-diensten of neem contact op met uw web-site als de service van viene fornito is, en geef ons een expliciete beschrijving van het script .
Deze tests worden gebruikt bij het zoeken naar een accordeon, inclusief solo voor commodità en niet-beperkende invloeden op andere manieren in Termini.

SEZIONE 3 - ACCURATEZZA, COMPLETEZZA E TEMPESTIVITÀ DELLE INFORMAZIONI
Niet verantwoordelijk voor de informatie die beschikbaar is, is niet accuraat, volledig of aggregeerbaar. Het materiaal dat op deze plek wordt gebruikt, is alleen een algemene informatiebron en wordt niet gebruikt als een unicum om beslissingen te kunnen nemen die primair, nauwkeurig, volledig of stormachtig zijn. Qualsiasi beëdigt het materiaal van uw vraag en is een proprio rischio.
U kunt ook andere informatie opslaan. De informatie die nodig is, is niet alleen van toepassing en ook niet solo als onderdeel van de riferimento. Als u wijzigingen aanbrengt aan uw vraag op een bepaald moment, kunt u niet langer op de hoogte blijven van de informatie over uw situatie. Het is uw verantwoordelijkheid om toezicht te houden op uw situatie.

HOOFDSTUK 4 - WIJZIGINGEN IN DE SERVICE EN PRIJZEN
De prijzen van onze producten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
U kunt de leiding van het tussenseizoen wijzigen (of een deel van het deel van de stesso) in een bepaald moment voorafgaan.
U bent niet verantwoordelijk voor uw confrontatie of andere confrontatie met eventuele wijzigingen, variaties in het verleden, opschorting of onderbreking van de dienstverlening.

SECTIE 5 - PRODUCTEN OF DIENSTEN (indien van toepassing)
Alcuni-producten of -diensten kunnen worden aangeboden via internet op internet. Het aanbieden van diensten kan een beperkte hoeveelheid hebben en zou een oplichtingszaak kunnen zijn als tweede in onze politieke politiek.
Abbiamo moet er rekening mee houden dat de kleur en de afbeelding van zijn product zo nauwkeurig mogelijk in de handel zijn. U kunt niet garanderen dat de kleurweergave van uw computermonitor nauwkeurig is.
Als u het recht heeft om niet verplicht te zijn, beperkt u de verkoop van uw producten of diensten aan een bepaalde persoon, geografische regio of giurisdizione. Het kan zijn dat u de zaak per geval wilt leiden. Als u de limiet van de hoeveelheid producten of diensten op het aanbod instelt. De beschrijving van het product of de productie ervan kan worden aangepast op een moment dat voorafgaat aan een bepaalde discretie. U kunt de leiding nemen over een tussenwedstrijd tijdens een bepaald moment. Qualsiasi biedt een kwalitatief hoogstaand product of service die uw vraag effectief maakt en nulla duif vietata.
U kunt de kwaliteit van eventuele product- en service-informatie niet garanderen over andere materiële aankopen of andere zaken die u kunt weigeren, en uiteindelijk kunnen er fouten optreden bij de service.

SEZIONE 6 - PRECISIONE DELLE INFORMAZIONI DI FATTURAZIONE E ACCOUNT
Als u het probleem opmerkt, is het effect met geen ander. Mogelijk, als er nog meer discretie is, wordt de hoeveelheid verworven per persoon, per kern of per orde beperkt of geannuleerd. Het kan zijn dat de rest van de klant een creditcard- of creditkaart gebruikt, waarbij het gebruik van de betalings- en snelheidsindices wordt gebruikt. In het geval van een aangepaste wijziging of annulering van een bestelling, kunt u contact opnemen met de individuele e-mail en/of de Fatturazione/nummer van de telefoon voor het moment van de bestelling. Als u de grens van uw vietare-ordiniteitsgrens bereikt, is er geen enkele discretie die het effect van de distributie van distributeurs kan vergroten.

Als u een enorme hoeveelheid informatie nodig heeft, voltooi dan een nauwkeurige aankoop en rekening voor uw aankoop die effectief is in uw onderhandelingspositie. Als u uw rekening en andere informatie opvraagt, inclusief uw e-mail met een aantal creditkaarten en de datum van de periode, kunt u de transactie voltooien en contact opnemen als dat nodig is.

Voor later moet u uw politieke politiek raadplegen.

SECTIE 7 - OPTIONELE HULPMIDDELEN
Het is mogelijk om toegang te krijgen tot een instrument dat deel uitmaakt van uw niet-monitoring door een alcun controllo-ingang.
Riconosci en accetti che forniamo accesso a tali strumenti "così come sono" en "come disponibili" senza alcuna garanzia, rappresentazione o condizione di alcun tipo en senza alcun avallo. Geen enkele verantwoordelijkheid kan worden afgeleid van al het gebruik van uw eigen instrumentarium van de derde partij.
Het gebruik van uw deel van de operationele instrumenten biedt u de mogelijkheid om tussendoor uw keuze en discretie uit te voeren en hulp te verlenen bij het aanvaarden en goedkeuren van de uiteinden met de informatie die dit instrument met zich meebrengt.
In de toekomst kunnen nieuwe diensten en functionaliteiten op internet worden aangeboden (inclusief de nieuwe instrumenten en risico's). Er zijn nu nieuwe functies en diensten beschikbaar op de vraag naar Servizio-einden.

SEZIONE 8 - COLLEGAMENTI DI TERZE PARTI
Hoewel er steeds meer producten en diensten beschikbaar zijn, kunnen onze diensten onder andere materiële zaken omvatten.
Ik link dit deel van uw vraag naar een site op het web van een niet-aangesloten deel. U bent niet verantwoordelijk voor de valuta-inhoud of de nauwkeurigheid ervan en u kunt niet garanderen dat u niet verantwoordelijk of verantwoordelijk bent voor het materiaal op de website van de derde partij, of voor de kwaliteit van al het andere materiaal, producten of diensten van andere partijen.
U bent niet verantwoordelijk voor het eventueel correleren van alle aankopen of het gebruik van alle diensten, diensten, oplossingen of andere transversale effecten op de website van uw partner. Als u aandacht besteedt aan de politiek en de praktijk van deze partijen en hulp bij het begrijpen van de kwaliteit van de intratransformatie. Lamentele, reclami, preoccupatie van de heerschappij en het produceren van een deel van het aantal vragen over het hele deel.

SEZIONE 9 - COMMENTI DELL'UTENTE, FEEDBACK E ALTRE SOTTOMISSIONI
Als uw rijkste, u kunt een specifieke presentatie bepalen (zoals bijvoorbeeld een overeenkomst) of een rijkelijk deel van uw creatieve ideeën, suggesties, suggesties, piano's of andere materialen, online, via e-mail, per post of in andere modellen (collettivamente, 'commenti'), accetti che possiamo, in qualsiasi momento, senza restrizioni, modificare, copiare, pubblicare, distribuire, tradurre en utilizzare in qualsiasi mezzo tutti i commenti che ci invii. Non siamo e non saremo obbligati (1) a mantenere riservati i commenti; (2) een vergoeding per commentaar; o (3) een antwoord op een eventueel commentaar.
Mogelijk, als u niet langer toezicht houdt, kunt u de rituelen aanpassen aan onze onwettige discretie, beledigingen, minacciosi, diffamatori, pornografische, andere onaanvaardbare violen of de intellectuele eigendom van termini of termini di Servizio.
Accepteer dat uw commentaar niet gewelddadig is, inclusief auteursrecht, privacy, personaliteit of andere persoonlijke of eigendomsrechten. Bovendien, accetti en uw commentaar zijn niet van toepassing op materiële zaken van illegale, misbruik of osceno, en het bestrijden van virusinformatica of andere malware die kan worden misbruikt in de vorm van influenza-functie van de dienst of de kwaliteit van de website-correlatie. Als u een e-mailbericht niet verkeerd gebruikt, kunt u andere of andere manieren gebruiken om fouten te maken of om fouten te maken die de hele oorsprong van eventueel commentaar bepalen. De enige verantwoordelijkheid voor het commentaar is dat het nauwkeurig is. Ik ben niet verantwoordelijk voor al mijn verantwoordelijkheden en ik ben niet verantwoordelijk voor eventueel commentaar na de volgende post.

SECTIE 10 - PERSOONLIJKE INFORMATIE
Uw persoonlijke informatiepresentatie trekt zaken aan en regeert over onze politieke privacy. Bekijk de politiek sulla Privacy.

SEZIONE 11 - ERRORI, INESATTEZZE E OMISSIONI
Af en toe kunnen er informatie over de service van de service worden verstrekt, waarbij er sprake is van foutieve tips, waardoor de beschrijving van het product niet wordt vermeden, en de promotie, de offerte, de snelheid van de productie, de transittijd en de beschikbaarheid niet worden aangeboden. Als u eventuele fouten corrigeert, geen fouten maakt of weglaat, en de informatie wijzigt of annuleert, ordent dan de juiste informatie over de service of uw kwalitatieve websitecorrelatie is niet accuraat op het moment dat u dit vooraf hebt gedaan (inclusief de informatie die u heeft ontvangen) tuo ordine).
Als u niet verplicht bent om de gegevens te wijzigen, wijzigt u de informatie in de dienst of uw website-correlatie, comprimeert, een voorbeeld van de titel, de informatie over uw prezzi, die veel rijker wordt. Als de gegevens specifiek zijn voor de verwerking of de toepassing van spoeltoepassingen op uw webcorrelatie, kunnen deze interpretaties ook indicatief zijn voor de informatie over de dienst of uw webcorrelatie, zodat de staat wordt gewijzigd of geaggregeerd.

SEZIONE 12 - USI VIETATI
Bij het toevoegen van andere proibizioni kunt u geen Termini di Servizio aangeven, u kunt de volgende situatie gebruiken: (a) voor een illegale scopo; (b) om te kiezen of u deelneemt aan illegale activiteiten; (c) per violare qualsiasi regolamento, legge internationale, federal, provinciale of staatale, ordinanza locale; (d) om uw intellectuele of andere intellectuele eigendomsrechten te gebruiken; (e) per molestare, misbruik, belediging, danneggiare, diffamare, laster, denigrare, intimidatie of discriminatie op basis van genere, georiënteerde sessuele, religieuze, etnia, razza, età, origine nazionale of disabilità; (f) per inviare informazioni false of fuorvianti; (g) voor het verspreiden van virussen of andere soorten codes die kunnen worden gebruikt in de vorm van griep of de werking van de dienst of de kwaliteit van webcorrelaties, andere sites op internet; (h) voor het bijhouden van persoonlijke informatie over andere zaken; (i) via spam, phishing, farm, pretesti, spider, crawl of scrape; (j) per qualsiasi scopo osceno of immoreel; of (k) voor het verstoren van de functionaliteit van de dienstverlening of het gebruik van webcorrelaties, andere sites op internet of op internet. Als u de eindaansluiting gebruikt, gebruikt u de service of het webcorrelatiesysteem voor een paar goede gebruiksmogelijkheden.

SEZIONE 13 - ESCLUSIONE DELLE GARANZIE; BEPERKTE VERANTWOORDELIJKHEID
U kunt niet garanderen dat de hulp bij het gebruik van onze service wordt weergegeven, als u fouten maakt of als u fouten maakt.
U kunt niet garanderen dat het resultaat nauwkeurig of betrouwbaar is.
Het is mogelijk dat de service voor onbepaalde tijd wordt geannuleerd of dat de service op een bepaald moment wordt geannuleerd.
Het is belangrijk dat u gebruik maakt van de dienst, of dat u arbeidsongeschikt wordt, en dat is exclusief. De dienstverlening en de dienstverlening in de prodotti en de dienst die wordt verleend aan de dienstverlening (het aantal espressamente dichiarato da noi) voor "om zo te komen" en "om beschikbaar te zijn" voor uw gebruik, kan een presentatie geven, garanzie of voorwaarden van bepaalde tipo's, sia esplicite impliciet, inclusief de impliciete garantie op commerciële voorwaarden, commerciële kwaliteit, geschikt voor een bepaalde maatstaf, duur, titel en niet-schending.
In dit geval zijn onze directeuren, funzionari, aangesloten, aangesloten, agenten, appaltatori, bedrijven, fornitori, dienstverleners of licentiehouders verantwoordelijk voor bepaalde schade, waardoor ze worden teruggeroepen of diretti, indirecte, incidentele, bestraffende, speciale of gevolgen van sommige soorten, inclusief een voorbeeld van de titel, winst maken, mensen kopen, het betalen van gegevens, de kosten van de sostitutie of het andere soort voorbeeld van danni, die basati zijn contratto, onwettig burgerlijk (inclusief nalatigheid), verantwoordelijkheid ooggettiva of altro, afgeleid van uw gebruik van kwaliteitsdiensten of van kwaliteitsproducten die de dienst verwerven, of voor andere rivendicazione correlatie in de kwaliteit van uw gebruik van diensten of kwaliteitsproducten, inclusief een voorbeeldige titel, fouten of weglatingen in de kwaliteit van contenuto, Of het nu gaat om een ​​bepaald soort gebruik, het gebruik van de dienst of de kwaliteit van de publicatie (of het product) is openbaar of altriment dat mogelijk is om de dienst te gebruiken, en het is mogelijk om dit te doen. Als er sprake is van staats- of giurisdizioni, is het niet eens met de uitsluiting van de limiet van de verantwoordelijkheid voor de gevolgen van incidentele gevolgen, in veel staats- of giurisdizione-statistieken, zal de verantwoordelijkheidslimiet niet groter zijn dan de grote toestemming van de legge.

SECTIE 14 - VRIJWARING
Acceptatie van bedrijven, verschillende en aangesloten landen en de nieuwe maatschappij, sussidiarie, affiliate, partner, dirigenti, direttori, agenten, appaltatori, concessies, fornitori van diensten, subappaltatori, fornitori, stagisti en dipendenti, die quasi rijk of rijk zijn, comprese Als het om juridische kwesties gaat, presenteer dan de oorzaak van uw vioolspel op het einde van de dienst of documenteer met fanno-riferimento, of uw vioolspel van hoge kwaliteit of de diritti van terzi.

SECTIE 15 - SCHEIDBAARHEID
In het geval dat een beslissing wordt genomen over het beëindigen van de dienst die als illegaal wordt beschouwd, is het niet van toepassing of niet van toepassing, het verhaal dat van toepassing is omdat er veel toestemming is om legge van toepassing te zijn, en het deel dat niet van toepassing is, wordt overwogen om de vraag naar het einde van de dienst te scheiden, het besluit wordt bepaald geen invloed hebben op de geldigheid en de toepasbaarheid van eventuele andere mogelijkheden.

SEZIONE 16 - TERMINAZIONE
U bent verplicht en de verantwoordelijkheid voor het delen van de eerste gegevens over het afsluiten van alle risico's op het gebied van de overeenstemming met uw doel.
Het einde van het onderhoud is effectief als het niet meer lukt om het einde van de dag te bereiken. Als u een einde maakt aan de vraag naar service-eindpunten, wordt u op een bepaald moment niet op de hoogte gebracht van het gebruik van uw service, of wanneer u gebruik maakt van deze plek.
Als u geen rispetti meer bent, of als u niet een rispettaat bent, is het mogelijk om een ​​einde te maken aan uw zoektocht naar een bepaald moment en verantwoordelijk te zijn voor het importeren van alle gegevens over de beëindiging ; Het kan zijn dat u geen toegang meer heeft tot onze diensten (een deel van de zaak).

SECTIE 17 - VOLLEDIGE OVEREENKOMST
Ik kan de toepassing van de juiste diritto- of disposizione-vraag naar de service-eindpunten van een deel niet kosten om een ​​verhaaldirigeer- of disposizione-verhaal af te spelen.
Het einde van de dienst is politiek of regola-openbaar op het gebied van de relatie met de dienst, waarbij het bedrijf rekening houdt met de wereld en regolano van uw gebruik van de dienst, een soort akkoord, communicatie en precedenten van de huidige tijd , sia verbali che scritti, tra te e noi (inclusief, ma non limitati a, eventuele eerdere versies van de Termini di Servizio).
Eventuele dubbelzinnigheid van de interpretatie van de vraag naar de Servizio-einden kan de controle niet interpreterenOVERZICHT
Dit is het internet en het is een kwestie van lankeleisi. In dit geval, ik eindig "noi", "ci" en "nostro" si riferiscono a lankeleisi. lankeleisi biedt u op internet informatie aan, bekijk alle informatie, instrumenten en diensten die beschikbaar zijn op uw vraag, de voorwaarden die u op de uiteinden kunt accepteren, de voorwaarden, de politiek en de indicaties.

Visitando il nostro sito e/o acquistando qualcosa da noi, ti impegni nel nostro "Servizio" en accetti di essere vincolato dai seguenti termini e condizioni ("Termini di Servizio", "Termini"), inclusief quei termini en condizioni aggiuntivi e le politiche menzionate qui e/o disponibili tramite collegamento ipertestuale. Het einde van de dienstverlening is van toepassing op alle gebruiksmogelijkheden, inclusief een voorbeeld van de titel, waarbij navigatie-, betalings-, klant-, commerciële en contributiebijdragen worden gebruikt.

Als u uw voorkeur uitgaat naar het einde van de dienstverlening, kunt u eerst uw website gebruiken. Als u gebruik maakt van een deel van de locatie, moet u een vincolato-opdracht geven aan de Termini di Servizio. Als u niet akkoord gaat met het afsluiten van de accordeonvoorwaarden, kunt u niet op internet terecht of gebruik maken van de service die u nodig heeft. Als u Servizio-eindpunten overweegt, moet u rekening houden met een aanbod, de accettazione is een essentiële limiet op uw vraag naar Servizio-einden.

De nieuwe functionaliteit of het instrumentarium dat bij de handel wordt aangesloten, wordt aan de Termini van Servizio toegevoegd. U kunt de versie van de betreffende pagina van Servizio raadplegen op het juiste moment op uw zoekpagina. Als u de aggiornamenti-directory wilt wijzigen, wijzigt u het deel van de vraag naar de openbare dienstverlening en/of wijzigt u de fiche op uw website. Het is uw verantwoordelijkheid om periodiek de pagina's te controleren voor eventuele cambiamenten. U kunt doorgaan met het gebruik van toegang tot internet om vervolgens de eventuele wijzigingen aan te brengen in de acceptatie van tal van cambiamenti.SECTIE 1 - VOORWAARDEN VOOR ONLINE WINKEL
Als u op zoek bent naar het einde van de dienst, kunt u de almeno van de grote stad in uw provincie of woonplaats ontdekken, op de zuivere plek van de staat of de provincie wonen en de toestemming krijgen om uiteindelijk uw diploma te behalen kleine gebruikssporen.
Het is niet mogelijk om gebruik te maken van onze producten voor illegale of niet-autorisatie, en u kunt ook uw gebruiksdiensten van de Servizio gebruiken (inclusief, zonder beperking van het auteursrecht).
Het virus of de natuurlijke verspreiding van het virus wordt niet veroorzaakt.
Een signaal van de kwaliteit van de Termini-aansluitingen zorgt voor een onmiddellijke beëindiging van uw Servizi.

SECTIE 2 - ALGEMENE VOORWAARDEN
Als u de leiding neemt over de dienst, kunt u een bepaalde motivatie op een bepaald moment gebruiken.
Capisci che il tuo contenuto (exclusief de gegevens van de kredietkaart) kan een niet-criptato- en muntoverdracht zijn (a) overdracht van uw verschillende reti; e (b) conformiteits- en aanpassingsspecificaties voor de vereiste technische kenmerken van de aansluitingsvoorzieningen. De kredietinformatie wordt gedurende de hele periode dat uw krediet wordt overgedragen, beoordeeld.
Accetti di non riprodurre, duplicare, copiare, vendere, rivendere of sfruttare alcuna parte del Servizio, dell'uso del Servizio, dell'accesso al Servizio o di qualsiasi contact op uw site web tramite il quale il service viene fornito, senza il nostro esplicito permesso schrijfsel.
Deze tests worden gebruikt bij het zoeken naar een accordeon, inclusief solo voor commodità en niet-beperkende invloeden op andere manieren in Termini.

SEZIONE 3 - ACCURATEZZA, COMPLETEZZA E TEMPESTIVITÀ DELLE INFORMAZIONI
Het is niet verantwoordelijk dat de beschikbare informatie niet accuraat, volledig of aggregatief is. Het materiaal dat op deze plek wordt gebruikt, is alleen een algemene informatiebron en wordt niet gebruikt als een unicum om beslissingen te kunnen nemen die primair, nauwkeurig, volledig of stormachtig zijn. Qualsiasi beëdigt het materiaal van uw vraag en is een proprio rischio.
Je kunt bepaalde informatie opslaan. De informatie die nodig is, is niet alleen van toepassing en ook niet solo als onderdeel van de riferimento. Als u wijzigingen aanbrengt aan uw vraag op een bepaald moment, kunt u niet langer op de hoogte blijven van de informatie over uw situatie. Het is uw verantwoordelijkheid om toezicht te houden op uw situatie.

HOOFDSTUK 4 - WIJZIGINGEN IN DE SERVICE EN PRIJZEN
De prijzen van onze producten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
U kunt de leiding van het tussenseizoen wijzigen (of een deel van het deel van de stesso) in een bepaald moment voorafgaan.
U bent niet verantwoordelijk voor uw confrontatie of andere confrontatie met eventuele wijzigingen, variaties in het verleden, opschorting of onderbreking van de dienstverlening.

SECTIE 5 - PRODUCTEN OF DIENSTEN (indien van toepassing)
Alcuni-producten of -diensten kunnen worden aangeboden via internet op internet. Het aanbieden van diensten kan een beperkte hoeveelheid hebben en zou een oplichtingszaak kunnen zijn als tweede in onze politieke politiek.
Abbiamo heeft geleerd om de meest nauwkeurige mogelijke kleuren en immagini van zijn product te visualiseren in de negozio. U kunt niet garanderen dat de kleurweergave van uw computermonitor nauwkeurig is.
Als u het recht heeft om niet verplicht te zijn, beperkt u de verkoop van uw producten of diensten aan een bepaalde persoon, geografische regio of giurisdizione. Het kan zijn dat u de zaak per geval wilt leiden. Als u de limiet van de hoeveelheid producten of diensten op het aanbod instelt. De beschrijving van het product of de productie ervan kan worden aangepast op een moment dat voorafgaat aan een bepaalde discretie. U kunt de verkoop van kwaliteitsproducten op een bepaald moment direct uitvoeren. Qualsiasi biedt een kwalitatief hoogstaand product of service die uw vraag effectief maakt en nulla duif vietata.
U kunt de kwaliteit van eventuele product- en service-informatie niet garanderen over andere materiële aankopen of andere zaken die u kunt weigeren, en uiteindelijk kunnen er fouten optreden bij de service.

SEZIONE 6 - PRECISIONE DELLE INFORMAZIONI DI FATTURAZIONE E ACCOUNT
Als u het probleem opmerkt, is het effect met geen ander. Mogelijk, als er nog meer discretie is, wordt de hoeveelheid verworven per persoon, per kern of per orde beperkt of geannuleerd. Het kan zijn dat de rest van de klant een creditcard- of creditkaart gebruikt, waarbij gebruik wordt gemaakt van de betalings- en snelheidsindices. In het geval dat u een wijziging of annulering van een bestelling toepast, kunt u contact opnemen met de individuele e-mail en/of de Fatturazione/nummer van de telefoon op het moment van de bestelling. Als u de grens van uw vietare-ordiniteitsgrens opzoekt, is er geen enkele discretie die invloed kan hebben op de rivaliteit, de rivendori-autorisatie of de distributeur.

Door de vele informatie die u krijgt, voltooit u een nauwkeurige aankoop en uw rekening voor uw aankoop die effectief is in uw onderhandelingspositie. Het toevoegen van een account aan uw account en andere informatie, inclusief uw e-mail-indiening, is numeriek en de reeks van kredietkaarten, in de manier waarop u de transactie kunt voltooien en contact kunt opnemen als dat nodig is.

Voor later moet u uw politieke politiek raadplegen.

SECTIE 7 - OPTIONELE HULPMIDDELEN
Het is mogelijk om toegang te krijgen tot een instrument dat deel uitmaakt van uw niet-monitoring door een alcun controllo-ingang.
Riconosci en accetti che forniamo accesso a tali strumenti "così come sono" en "come disponibili" senza alcuna garanzia, rappresentazione o condizione di alcun tipo en senza alcun avallo. Geen enkele verantwoordelijkheid kan worden afgeleid van al het gebruik van uw eigen instrumentarium van de derde partij.
Het gebruik van uw deel van de operationele instrumenten biedt u de mogelijkheid om tussendoor uw keuze en discretie uit te voeren en hulp te verlenen bij het aanvaarden en goedkeuren van de uiteinden met de informatie die dit instrument met zich meebrengt.
In de toekomst kunnen nieuwe diensten en functionaliteiten op internet worden aangeboden (inclusief de nieuwe instrumenten en risico's). Er zijn nu nieuwe functies en diensten beschikbaar op de vraag naar Servizio-einden.

SEZIONE 8 - COLLEGAMENTI DI TERZE PARTI
Hoewel er steeds meer producten en diensten beschikbaar zijn, kunnen onze diensten onder andere materiële zaken omvatten.
Ik link dit deel van uw vraag naar een site op het web van een niet-aangesloten deel. U bent niet verantwoordelijk voor dezelfde valuta-inhoud of de nauwkeurigheid ervan en u kunt niet garanderen dat u niet verantwoordelijk bent voor materiaal op internet, of voor andere materialen, producten of diensten van andere partijen.
U bent niet verantwoordelijk voor het eventueel correleren van alle aankopen of het gebruik van alle diensten, diensten, oplossingen of andere transversale effecten op de website van uw partner. Als u aandacht besteedt aan de politiek en de praktijk van deze partijen en hulp bij het begrijpen van de kwaliteit van de intratransformatie. Lamentele, reclami, preoccupatie van de heerschappij en het produceren van een deel van het aantal vragen over het hele deel.

SEZIONE 9 - COMMENTI DELL'UTENTE, FEEDBACK E ALTRE SOTTOMISSIONI
Als uw rijkste, u kunt een specifieke presentatie bepalen (zoals bijvoorbeeld een overeenkomst) of een rijkelijk deel van uw creatieve ideeën, suggesties, suggesties, piano's of andere materialen, online, via e-mail, per post of in andere modellen (collettivamente, 'commenti'), accetti che possiamo, in qualsiasi momento, senza restrizioni, modificare, copiare, pubblicare, distribuire, tradurre en utilizzare in qualsiasi mezzo tutti i commenti che ci invii. Non siamo e non saremo obbligati (1) a mantenere riservati i commenti; (2) een vergoeding per commentaar; o (3) een antwoord op een eventueel commentaar.
Mogelijk, als u niet langer toezicht houdt, kunt u de rituelen aanpassen aan onze onwettige discretie, overtredingen, minaccios, diffamatori, pornografische, andere discriminerende zaken of de intellectuele eigendom van de termini van de dienst.
Accepteer dat uw commentaar niet gewelddadig is, inclusief auteursrecht, privacy, personaliteit of andere persoonlijke of eigendomsrechten. Bovendien, accetti en uw commentaar zijn niet van toepassing op materiële zaken van illegale, misbruik of osceno, en het bestrijden van virusinformatica of andere malware die kan worden misbruikt in de vorm van influenza-functie van de dienst of de kwaliteit van de website-correlatie. Als u een e-mailbericht niet verkeerd gebruikt, kunt u andere of andere manieren gebruiken om fouten te maken of om fouten te maken die de hele oorsprong van eventueel commentaar bepalen. Als u uiteindelijk verantwoordelijk bent voor het commentaar, is het nauwkeurig. Ik ben niet verantwoordelijk voor al mijn verantwoordelijkheden en ik ben niet verantwoordelijk voor eventueel commentaar na de volgende post.

SECTIE 10 - PERSOONLIJKE INFORMATIE
Uw persoonlijke informatiepresentatie trekt uw zaken aan en regelt uw informatie over privacy. Bekijk onze informatie over privacy.

SEZIONE 11 - ERRORI, INESATTEZZE E OMISSIONI
Af en toe kunnen er informatie over de service van de service worden verstrekt, waarbij er sprake is van foutieve tips, waardoor de beschrijving van het product niet wordt vermeden, en de promotie, de offerte, de snelheid van de productie, de transittijd en de beschikbaarheid niet worden aangeboden. Als u eventuele fouten corrigeert, geen fouten maakt of weglaat, en de informatie wijzigt of annuleert, ordent dan de juiste informatie over de service of uw kwalitatieve websitecorrelatie is niet accuraat op het moment dat u dit vooraf hebt gedaan (inclusief de informatie die u heeft ontvangen) tuo ordine).
Als u niet langer verplicht bent om te beginnen, kunt u de informatie over de dienst of uw website-correlatie verbeteren, bijvoorbeeld een voorbeeld van de titel, de informatie die u nodig heeft, om zoveel mogelijk rijk te worden. Als de gegevens specifiek zijn voor de verwerking of de toepassing van spoeltoepassingen op uw webcorrelatie, kunnen deze interpretaties ook indicatief zijn voor de informatie over de dienst of uw webcorrelatie, zodat de staat wordt gewijzigd of geaggregeerd.

SEZIONE 12 - USI VIETATI
Bij het toevoegen van andere proibizioni kunt u geen Termini di Servizio aangeven, u kunt de volgende situatie gebruiken: (a) voor een illegale scopo; (b) om te kiezen of u deelneemt aan illegale activiteiten; (c) per violare qualsiasi regolamento, legge internationale, federal, provinciale of staatale, ordinanza locale; (d) voor het uitvoeren van intellectuele eigendomsrechten of andere intellectuele eigendomsrechten; (e) per molestare, misbruik, belediging, danneggiare, diffamare, laster, denigrare, intimidatie of discriminatie op basis van genere, georiënteerde sessuele, religieuze, etnia, razza, età, origine nazionale of disabilità; (f) per inviare informazioni false of fuorvianti; (g) voor het verspreiden van virussen of andere soorten codes die kunnen worden gebruikt in de vorm van griep of de werking van de dienst of de kwaliteit van webcorrelaties, andere sites op internet; (h) voor het bijhouden van persoonlijke informatie over andere zaken; (i) per melding spam, phishing, landbouw, pretesti, spider, crawling of scraping; (j) per qualsiasi scopo osceno of immoreel; of (k) voor het verstoren van de functionaliteit van de dienstverlening of het gebruik van webcorrelaties, andere sites op internet of op internet. Als u de eindaansluiting gebruikt, gebruikt u de service of het webcorrelatiesysteem voor een paar goede gebruiksmogelijkheden.

SEZIONE 13 - ESCLUSIONE DELLE GARANZIE; BEPERKTE VERANTWOORDELIJKHEID
U kunt niet garanderen dat de hulp bij het gebruik van onze service wordt weergegeven, als u fouten maakt of als u fouten maakt.
U kunt niet garanderen dat het resultaat nauwkeurig of betrouwbaar is.
Het is mogelijk dat de service voor onbepaalde tijd wordt geannuleerd of dat de service op een bepaald moment wordt geannuleerd.
Het is belangrijk dat u gebruik maakt van de dienst of de arbeidsongeschiktheid, en dat is exclusief. Il service e tutti i prodotti e servizi consegnati a te tramite il servizio sono (tranne come espressamente dichiarato da noi) forniti "così come sono" e "come disponibili" per il tuo utilizzo, senza alcuna rappresentazione, garanzie o condizioni di alcun tipo, Als het impliciet expliciet is, begrijp dan de impliciete garantie of commerciële voorwaarden, commerciële kwaliteit, geschikt voor een bepaalde maatstaf, duur, titel en niet-schending.
In dit geval zijn onze directeuren, funzionari, aangesloten, aangesloten, agenten, appaltatori, bedrijven, fornitori, dienstverleners of licentiehouders verantwoordelijk voor bepaalde schade, waardoor ze worden teruggeroepen of diretti, indirecte, incidentele, bestraffende, speciale of gevolgen van bepaalde soorten, inclusief een voorbeeld van de titel, winst maken, mancati ricavi, risparmi persi, perdita di dati, kosten van sostituzione of qualsiasi andere tipo van danni simili, die basati basati su contratto, illegito civile (inclusief de nalatigheid), verantwoordelijkheid ooggettiva Ofwel, afgeleid van uw gebruik van kwaliteitsdiensten of kwaliteitsproducten voor het verwerven van diensten, of voor andere kwaliteitscorrelaties in de kwaliteit van uw gebruik van diensten of kwaliteitsproducten, inclusief een voorbeeld van de titel, fouten of weglatingen in de kwaliteit van de contenuto Als u een bepaald soort product gebruikt, kunt u de volgende dienst of de inhoud van de openbare dienst (of het product) gebruiken, overbrengen of andere beschikbare diensten aanbieden, en u kunt de mogelijkheid van tal van zaken melden. Als er sprake is van staats- of giurisdizioni, is het niet eens met de uitsluiting van de limiet van de verantwoordelijkheid voor de gevolgen van incidentele gevolgen, in veel staats- of giurisdizione-statistieken, zal de verantwoordelijkheidslimiet niet groter zijn dan de grote toestemming van de legge.

SECTIE 14 - VRIJWARING
Acceptatie van bedrijven, verschillende en particuliere bedrijven en de nieuwe maatschappij, sussidiarie, affiliate, partner, dirigenti, direttori, agenti, appaltatori, concessies, fornitori di service, subappaltatori, fornitori, stagisti en dipendenti, da quasiasi pretesa of richiesta, comprese Als het om juridische kwesties gaat, presenteer dan de oorzaak van uw vioolspel op het einde van de dienst of documenteer met fanno-riferimento, of uw vioolspel van hoge kwaliteit of de diritti van terzi.

SECTIE 15 - SCHEIDBAARHEID
In het geval dat een beschikking over het einde van de dienstperiode niet van toepassing is, is het niet van toepassing zijnde verhaal dat van toepassing is omdat er veel toestemming is om de legge van toepassing te maken, en het deel dat niet van toepassing is, wordt overwogen om de vraag naar het einde van de dienst te scheiden, het besluit wordt bepaald geen invloed op de geldigheid en toepasbaarheid van eventuele andere mogelijkheden.

SEZIONE 16 - TERMINAZIONE
U bent verplicht en de verantwoordelijkheid voor het delen van de eerste gegevens over de beëindiging van de hele zoektocht naar overeenstemming met deze scopi.
Het einde van het onderhoud is effectief als het niet meer lukt om het einde van de dag te bereiken. Als u een einde maakt aan de vraag naar service-eindpunten, wordt u op een bepaald moment niet op de hoogte gebracht van het gebruik van uw service, of wanneer u gebruik maakt van deze plek.
Als er nog meer insindacabile giudizio, niet-rispetti, o sospettiamo che tu non-abbia rispettato, qualsiasi si sizione di questi Termini di Servizio, kan een einde maken aan de zoektocht naar een bepaald moment om vooraf te gaan en verantwoordelijk te zijn voor het importeren van alle gegevens beëindiging; e/o kan de toegang tot onze diensten (een deel van het essi) van conseguenza negeren.

SECTIE 17 - VOLLEDIGE OVEREENKOMST
Ik kan de toepassing van de juiste diritto- of disposizione-vraag naar de service-eindpunten van een deel niet kosten om een ​​verhaaldirigeer- of disposizione-verhaal af te spelen.
Het einde van de dienst is politiek of regola-openbaar op het gebied van de relatie met de dienst, waarbij het bedrijf rekening houdt met de wereld en regolano van uw gebruik van de dienst, een soort akkoord, communicatie en precedenten van de huidige tijd , sia esso orale or scritto, tra te e noi (inclusief, ma non limitati a, quasiasi precedente versie van Termini di Servizio).
Uiteindelijk zal de interpretatie van de vraag naar de Servizio-einden niet dubbelzinnig zijn om het deel opnieuw te interpreteren.

SEZIONE 18 - BEEN VAN TOEPASSING
Het einde van de dienstverlening en uiteindelijk overeenstemming tussen de basis en de kwaliteit van de dienstverlening aan de regelgeving en interpretatie in overeenstemming met de wetgeving van Ierland.

SEZIONE 19 - MODIFICHE ALLE CONDIZIONI DI SERVIZIO
U kunt de versie van de recente versie van Servizio raadplegen op het juiste moment op uw zoekpagina.
Als u de leiding heeft, kunt u meer discretie van de aggregatie krijgen, wijzig het deel van de vraag naar openbare diensten en wijzigingen op uw website. Het is uw verantwoordelijkheid om periodiek uw website te controleren voor eventuele cambiamenti. U kunt doorgaan met het gebruik van toegang tot onze website of het onderhoud van de volgende publicaties van eventuele wijzigingen op het einde van de dienst, waarbij de aanpassing van veel wijzigingen moet worden doorgevoerd.

SECTIE 20 - CONTACTINFORMATIE
Domande sui Termini di Servizio nodigt u uit om een ​​nieuw bezoek te brengenservizio@lankeleisi.com

Feest van de redazione.

SEZIONE 18 - BEEN VAN TOEPASSING
Het einde van de dienstverlening en uiteindelijk overeenstemming tussen de basis en de kwaliteit van de dienstverlening aan de regelgeving en interpretatie in overeenstemming met de wetgeving van Ierland.

SECTIE 19 - WIJZIGINGEN IN DE SERVICEVOORWAARDEN
U kunt de versie van de recente versie van Servizio raadplegen op het juiste moment op uw zoekpagina.
Als u de leiding heeft, kunt u meer discretie van de aggregatie krijgen, wijzig het deel van de vraag naar openbare diensten en wijzigingen op uw website. Het is uw verantwoordelijkheid om periodiek uw website te controleren voor eventuele wijzigingen. U kunt doorgaan met het gebruik van toegang tot onze website of het onderhoud van de volgende publicaties van eventuele wijzigingen op het einde van de dienst, waarbij de aanpassing van veel wijzigingen moet worden doorgevoerd.

SECTIE 20 - CONTACTINFORMATIE
Domande sui Termini di Servizio nodigt u uit om een ​​nieuw bezoek te brengenservizio@lankeleisi.com