Spiegazione del prezzo

Spiegazione dei prezzi

Geachte klant,

U kunt uw producten en diensten aanbieden en vervolgens de volgende aankopen doen om een ​​groot deel van de aanschafkosten te begrijpen.

Prezzo del Prodotto:

De productiekosten zijn afhankelijk van de basis die nodig is, en omvatten de productiekosten, de winstmarge en andere andere partners.

Spese di Spedizione:

Zorg ervoor dat u de snelheid van het product opneemt. Het betekent dat het niet nodig is dat de kosten van de sport worden verhoogd, onafhankelijk van de duif die met uw bestelling te maken heeft.

Dazio Doganale:

Het is een hond die een aankoop doet voor het bestuur van het land of de regio van de bestemming voor de import van goederen. Abbiamo sluit de kosten van de aankoop van producten in om te garanderen dat het niet nodig is om de kosten van het product te verhogen.

Imposta sul Valore Aggiunto (IVA):

Het is belangrijk dat onze prezzi niet de imposta van Valore Aggiunto (IVA) omvatten. De IVA is een tas die alle aankopen in overeenstemming met de wetgeving van uw regio in de regio kan toepassen. Daarom is het noodzakelijk dat u de lokale fiscale autorisatie op het moment van de productie van producten uitvoert.

Als u de hoeveelheid IVA noteert, is de norm variabel van toepassing op het gebied van het land en het gebied. Als u de lokale begrotingsautoriteit of een professionele consulent raadpleegt, kan dit prima leiden tot het verwerven van informatie over relevante IVA-informatie.

Als u uw keuze maakt, kunt u uw mening geven over uw andere argumenten, maar denk niet na contact met ons op. U kunt hulp en ondersteuning bieden.

Dank je wel!

Met vriendelijke groet,

Lankeleisi-bikes.com