Politique D'Expédition

Dans deze politieke, nieuwe details van de levensmodi, de délais van de levenswijze en de expeditie-associaties voor de commando's die op internet passeren. We merken op dat de politiek geen rechten en verplichtingen heeft. Als het goed is, zijn de procedures standaard voor de levensvatbaarheid van de producten.

Neem contact op met ons personeel om de hulp in te roepen van een eerste plaats om logistieke problemen en expeditieproblemen op te lossen.

 

Producten ter voorkoming en délais van de expeditie

Als u producten ter preventie gebruikt, merkt u dat de vertraging van de expeditie wordt geschat op vertragingen en een reden van logistieke problemen die onherkenbaar zijn. Het vertraagt ​​mogelijk een expeditiedatum en een latere initialisatie.

 

Expeditiecommando's

Er zijn algemene kenmerken die u kunt gebruiken tijdens een onderbreking van 3 dagen. Geef een belangrijk bericht door als u een bericht per e-mail stuurt.

 

Gratis verzending

Profiteer van de gratis levering van de opdrachten van de Lankeleisi Store. Onze visie op de levering van producten aan de lokale ondernemers garandeert een gratis levensonderhoud en voordelen buiten belastingen.

 

Levertijd

Koerier Europa:
Elektrische fiets: DPD / UPS (duur van 3 tot 7 dagen)
Andere accessoires of batterijen: YunExpress / DHL / UPS (algemeen verzending van het Chinese bedrijf, tussen 15 en 20 dagen voor de periode)

 

Afleveradressen

Het is van groot belang dat u een compleet en precies adres voor uw woning heeft. Als u een opdracht voorbereidt of verzendt, zijn adreswijzigingen niet meer mogelijk. Als het geval is dat een van onze retourzendingen een onvolledige of onjuiste adresreden is, kunt u onmiddellijk contact opnemen met een correctie van het adres. Houd er rekening mee dat de herexpeditie van uw colis een aanvullende expeditie kan opleveren. Bovendien wordt het aanbevolen om een ​​telefoongesprek te voeren met uw commando. In bepaalde gevallen kunnen de gevolgen van een retourzending naar Lankeleisi niet leefbaar zijn. Als de transporteur een niet-betaalbare col in Lankeleisi aanbiedt, neem dan contact op met de serviceklant van Lankeleisi voor de organisator van de herexpeditie.

 

 

Levering volgen

Het levensonderhoud is beschikbaar voor de opdrachten van onze producten. Voor uw leven kunt u eenvoudig uw nummer van de opdracht invoeren (vier keer uw e-mail met de opdrachtbevestiging) op de website van de notre prestataire van de opdracht: https://www.17track.net/.

 

Ontvangst en handtekening

Voor de woonwensen is een kenmerkend personeelsbestand vereist voor het woonadres. Notre prestataire de liveraison vous avertira au prealable de toute livreien noodzakelijk een handtekening.

 

Voorlopige aanvullende levensvragen

Als een voorlopige live-show in première gaat, is het mogelijk dat u een voorlopige aanvulling krijgt op de producten van uw commando.

 

Verzameling van producten

Als uw producten geen enkele slechte keuze hebben in de levensfase, kunt u een advies geven over de doorgangsmodaliteiten van uw product, maar dat is een délai de retrait.

 

Leveringsproblemen

Als u problemen ondervindt met een levensverhaal, kunt u contact opnemen met de coördinatie van de jaren veertig op onze website of door andere mensen te laten weten dat u een melding heeft. In situaties waarin de leveringsdiensten niet op de maat van de levering van producten zijn, en dat de controle fout is, en u uw producten niet kunt terugkrijgen op de gespecificeerde délai, kunnen we nog meer verwachten organisator een nieuwe livraison. Sachez toutefois que nous nous réservons le droit de vous facturer les frais réels de nouvelle limousine, même si la livreison initiale était gratuite. Een lijst van indicatieve situaties in een levenssituatie die uw verantwoordelijkheid kan zijn, is een vertegenwoordiger van de persoon:


(a) Het adres/nummer van de telefoon is onjuist of onvolledig voor de levensloop;
(b) Geef een onjuist adres op;
(c) Het adres van de livraison n'est pas raisonnablement toegankelijk;
(d) Het woonadres is niet toegankelijk en toute sécurité;
(e) Als de ontvangst van een persoon niet vereist is, kan het zijn dat u de producten op het woonadres veiligstelt en dat het personeel niet beschikbaar is voor het accepteren van de woonruimte;
(f) Als een persoon een persoon ontvangt, is deze niet beschikbaar op het adres van de woning om de woning te accepteren en een handtekening te plaatsen.