Uitleg Du Prix

Uitleg van de prijs

Cher klant,

Er zijn een paar mensen die producten en diensten aanbieden en u de prijs uitleggen die u helpt om uw eigendomsrechten te begrijpen.

Prijs van het product:

De prijs van het product is een verwijzing naar de basisprijs die u betaalt, die de fabricagekosten, de begunstigde en de andere aangesloten verenigingen omvat.

Verzendkosten:

Nous avons omvat de expeditie en de prijs van het product. Dit betekent dat u niet hoeft te betalen aan de kosten van aanvullende transportdiensten, dat u de opdracht krijgt om te leven.

Douanerecht:

De douanerechten zijn opgelegd door de overheid van het land van bestemming voor de import van marchandises. Nous avons omvat de douanerechten en de prijs van het product om te garanderen dat u geen aanvullende rechten betaalt voor de ontvangst van het product.

Belasting op de toegevoegde waarde (TVA):

Het is belangrijk dat de prijs niet afhankelijk is van de belasting op de toegevoegde waarde (TVA). De TVA is een aanvullende belasting die voorafgaat aan de conformiteit van de goederen en de regels voor uw betaling in uw regio. Als gevolg daarvan kunt u de TVA betalen aan de plaatselijke belastingautoriteiten voor de ontvangst van het product.

Houd er rekening mee dat de TVA-tarieven en de regels van toepassing zijn op verschillende betalingen in het oosten en in een bepaalde regio. Er zijn nog meer aanbevelingen voor uw lokale fiscale administratie of een professionele adviseur die een procedure volgt om u te verzekeren van informatie over relevante informatie over TVA-materie.

U kunt kiezen uit een keuze en als u vragen heeft over de prijs of over uw onderwerp, hoeft u geen contact op te nemen. Contact. Nous nous engageons à vous apporter hulp en soutien.

Bedankt!

Chaleureuses groeten,

Lankeleisi-bikes.com