Gebruiksvoorwaarden

OVERZICHT
De site Web wordt geëxploiteerd door lankeleisi. Op de site, de nieuwe termen, notre en nos font-reférence à lankeleisi. lankeleisi stelt een website voor, en omvat alle informatie, outils en diensten die beschikbaar zijn op de site, de gebruiker, die onze acceptatie van al onze voorwaarden, voorwaarden, politiek en adviezen heeft gereserveerd. hier.

Als u onze site bezoekt en/of u kiest voor onze nieuwe dienst, accepteert u onze servicevoorwaarden en aanvaardt u de voorwaarden en voorwaarden (Servicevoorwaarden, Voorwaarden), en omvat u de algemene voorwaarden en aanvullende politieke referenties ici en/of beschikbaar. door hypertekst. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de site en omvatten, zonder beperking, de gebruikers die de navigatie, de fournisseurs, de klanten, de commerciële en/of de bijdragers aan de inhoud gebruiken.

Let op de gebruiksvoorwaarden vóór toegang tot of gebruik van onze website. Als u een deel van de site gebruikt, accepteert u de gebruiksvoorwaarden. Als u meerdere voorwaarden en voorwaarden accepteert, kunt u geen toegang krijgen tot de website en geen gebruik maken van de service. Als de servicevoorwaarden rekening houden met een aanbod, is de acceptatie beperkt tot de servicevoorwaarden.

Er zijn nieuwe functionaliteiten of andere functies in de boetiek die onder de gebruiksomstandigheden vallen. U kunt de versie raadplegen van de plus recente gebruiksvoorwaarden op deze pagina. Nous nous reservons le droit de mettre àjour, modificatie of vervanging van de gebruiksvoorwaarden van de partij en het publiceren van de mises van de dag en/of de wijzigingen op onze website. Het is uw verantwoordelijkheid voor het controleren van de voortgang op deze pagina om de wijzigingen door te voeren. Uw gebruik gaat door of u krijgt toegang tot het web vanaf de publicatie van de meeste wijzigingen, dit betekent een aanvaarding van deze wijzigingen.DEEL 1 VOORWAARDEN DE LA BOUTIQUE EN LIGNES
Als u de gebruiksvoorwaarden accepteert, kunt u aangeven dat u de meerderheid van de meerderheid in uw woonplaats of provincie heeft, of dat u de meerderheid van de meerderheid in uw woonplaats of provincie van uw woonplaats heeft u heeft toestemming gegeven voor het toestaan ​​van een persoonsbeheer om de site te gebruiken.
U kunt geen gebruik maken van illegale producten of niet-autorisaties en u kunt geen gebruik maken van de dienst, waarbij u de wet van uw jurisdictie overtreedt (en omvat meer zonder beperking, de wet op de rechten van de auteur ).
U kunt geen virus of een karaktervernietiger coderen.
Een overtreding of een overtreding van een van de voorwaarden leidt tot onmiddellijke teruggave van uw diensten.

ARTIKEL 2 VOORWAARDEN ALGEMEEN
Nous nous reserveert het recht om service te weigeren, voor de reden dat dit zo is, op een bepaald moment.
U begrijpt dat uw kredietinformatie (met uitsluiting van kredietkaart) kan worden overgedragen op een heldere en impliciete wijze (a) van uitzendingen over verschillende bronnen; en (b) de veranderingen voor conformiteit en aanpassing van de vereiste technieken voor het aansluiten of aansluiten. De kredietkaartgegevens zijn gecodeerde gegevens over de overdracht van de aandelen.
U accepteert geen kopieer-, kopieer-, kopieer-, verkoop-, verkoop- of exploitatiepartij van de service, het gebruik van de service, of toegang tot de service of contact opnemen met de website van de service is vier, zonder autorisatie-ecrite de notre part uitdrukken. .
De titres die in het huidige akkoord worden gebruikt, omvatten de uniekheid van de goederen en beperken geen invloed op de voorwaarden.

SECTIE 3 NAUWKEURIGHEID, EXHAUSTIVITEIT EN OPPORTUNITÉ DES INFORMATIONSN
Het is niet zo dat sommige verantwoordelijken de informatie op de site ontvangen, maar het is niet precies wat het is, compleet of dagelijks. De inhoud van deze site is vier algemene informatie-informatie en kan niet worden gefactureerd of gebruikt als basis voor het nemen van beslissingen zonder het raadplegen van primaire informatiebronnen, plus precieze, volledige of actuele informatie. Vertrouwelijkheid op het materiaal van deze site is een risico.
Deze site kan bepaalde historische informatie bevatten. De historische informatie is niet nodig tijdens de dag en de jaren veertig, met een unieke referentiewaarde. Als u de inhoud van de site op een bepaald moment wilt wijzigen, is er nog steeds een verplichting tot het meten van de informatie op onze site. U accepteert dat u verantwoordelijk bent voor het toezicht op de aangebrachte wijzigingen op onze site.

DEEL 4 WIJZIGINGEN VAN SERVICE EN PRIJZEN
De prijzen van onze producten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
U kunt nog steeds een reservering maken voor een groot moment van wijziging of tussenkomst van de service (of een groot deel van de celui-ci) zonder vooraf een moment te wachten.
Er zijn geen verantwoordelijken die u tegenkomen of te maken krijgen met veel wijzigingen, prijswijzigingen, opschorting of onderbreking van de service.

SECTIE 5 PRODUITS OU DIENSTEN (le case échéant))
Bepaalde producten of diensten kunnen exclusief worden aangeboden via de website. Deze producten of diensten kunnen een beperking van de hoeveelheid hebben en kunnen een retourzending of een unieke conformiteit met de retourpolitie opleveren.
Het is niet mogelijk om te bevestigen dat de kleuren en afbeeldingen van producten die in een tijdschrift verschijnen, kunnen worden bevestigd. U kunt niet garanderen dat de kleuraffiche op uw ecran d'ordinator sera precis is.
Nous nous reservons le droit, mais ne sommes pas obligés, de limiter les ventes of nos produits of services à toute personne, regionale geografische of jurisdictie. Er kunnen nog meer oefeningen worden gedaan in het geval van het geval. Er zijn nog meer reserveringen voor de beperking van de hoeveelheden producten of diensten die nieuwe voorstellen bevatten. De beschrijvingen van producten of de prijs van producten kunnen worden gewijzigd op een moment zonder preavis, met meer discretie. Nous nous reserveer de vrijheid van tussendoor om een ​​product op een bepaald moment te maken. Er worden veel producten of diensten op de site aangeboden, het is niet meer dan tussendoor.
U kunt niet garanderen dat de kwaliteit van producten, diensten, informatie of ander materiaal wordt geleverd of dat u een reactie op uw aandacht krijgt, maar er is een fout in de service.

SECTIE 6 NAUWKEURIGHEID DES INFORMATIONS DE FACTURATION ET DE COMPTEN
Nous nous reserveert het recht van weigering om te bevelen dat u ons doorgeeft. Als u meer discretie heeft, beperk of annuleer dan de hoeveelheden per persoon, in de foyer of bij het commando. Deze beperkingen kunnen onder meer bestaan ​​uit het doorgeven van opdrachten aan de andere klant, de kredietkaart en/of de opdrachten die gebruik maken van het facturatieadres en/of de woonadres. Als u een opdracht wijzigt of annuleert, kunt u een informant en contactant naar het e-mailadres en/of het facturatieadres/telefoonnummer sturen op een moment dat de opdracht voorbijgaat. Nous nous reservons le limiet of interdire les commands qui, of dit is een goede zaak, het lijkt erop dat het voorbijgaat aan de opbrengsten, de opbrengsten of de distributeurs.

U accepteert de vier informatie over uw gegevens en uw gegevens, completes en exacts voor al uw aankopen in ons tijdschrift. U accepteert uw snelheid van uw computer- en informatie-informatie, en omvat uw e-mailadres, uw aantal kredietkaarten en uw vervaldata, zodat onze transacties uw transacties kunnen afronden en u contact kunt opnemen als u dat nodig heeft.

Raadpleeg ons retourbeleid voor meer informatie.

SECTIE 7 OUTILS OPTIONNELS
U kunt een toegang krijgen tot de niveaus van de les die u niet kunt controleren of een bijdrage kunt leveren.
U verkent en accepteert dat u de toegang tot ons kunt laten weten dat u beschikbaar bent, zonder enige garantie, vertegenwoordiging of voorwaarde van goedkeuring en zonder goedkeuring. Er zijn geen mensen die verantwoordelijk zijn voor het feit dat ze het beste gebruik kunnen maken van de niveaus van de faculteiten.
Het gebruik van de beste facultaire voorstellen op de site is een risico voor uw eigen risico en uw discretie en u kunt er zeker van zijn dat u de voorwaarden kent en de voorwaarden goedkeurt op de outils van de vier nisseur(s) niveaus van zorg (S).
Nous pourrons également, à l'avenir, aanbieder van nieuwe diensten en/of functionaliteiten via de website van de site (en omvat de publicatie van nieuwe outils en bronnen). Deze nieuwe functionaliteiten en/of diensten voldoen aan de servicevoorwaarden.

SECTIE 8 LIENS-TIERS
Bepaalde contenus, producten en services die beschikbaar zijn via de notre Service peuvent inclure des éléments provenant de tiers.
De pandrechtniveaus die op de site worden weergegeven, kunnen u leiden naar de webniveaus van sites die niet alleen aangesloten zijn. Er zijn geen verantwoordelijken voor het examen of de evaluatie van de inhoud of de nauwkeurigheid en er zijn geen garanties voor de verantwoordelijkheid voor het materiaal op de website, of voor het beste materiaal, product of service niveaus.
Er zijn geen mensen die verantwoordelijk zijn voor vooroordelen of machtsmisbruik, diensten, bronnen, contenus of andere transactie-effecten in relatie met de webniveaus van sites. Zorg ervoor dat u aandacht besteedt aan de politiek en de praktijk van de niveaus en zorg ervoor dat u uw begrip van uw betrokkenheid bij een transactie krijgt. Klachten, klachten, zorgen of vragen over producten op de betreffende niveaus.

DEEL 9 COMMENTAAR VAN UTILISATEURS, RÉTROACTIONS EN AUTRES SOUMISSIONS
Als u niet om een ​​vraag vraagt, moet u bepaalde specifieke verzoeken (zoals bijvoorbeeld deelname aan een concours) of zonder vraag naar een deel van uw creatieve ideeën, suggesties, voorstellen, plannen of documenten publiceren, wat dat betreft online, bij elektronische koerier, bij postkoerier of levering. (collectie, commentaren »), u accepteert wat u kunt doen, op dit moment en zonder beperking, uitgever, kopieerapparaat, uitgever, distributeur, traduire en verbeterde gebruiker van uw ondersteuning voor commentaar dat u wilt doorgeven. Er zijn geen enkele berichten en geen serons pas tenus (1) van het onderhouden van vertrouwelijke commentaren; (2) een compensatie voor commentaar; of (3) geef antwoord op veel commentaar..
Er zijn meer mensen die toezichtsverplichtingen hebben, die de inhoud van onze wetten wijzigen, met hun discretie, illegaal, aanstootgevend, bedreigend, kwaadaardig, verschillend, pornografisch, obscène of verwerpelijk of die het intellectueel eigendomsrecht hebben een partij of de huidige gebruiksvoorwaarden. .
U accepteert dat uw commentaar geen geweld heeft op een niveau, en omvat de rechten van de auteur, de gedeponeerde merken, de persoonlijke levenssfeer, het persoonlijke karakter of het vertrouwen in het eigen personeel. U accepteert dat uw commentaar niet bestaat uit verschillende materialen of illegaal misbruik, misbruik of obscene, geen virusinformatie of een kwaadaardige logica die de werking van de service of de website-associatie beïnvloedt. U kunt geen verkeerd e-mailadres gebruiken, u kunt een bericht geven dat u een fout maakt, of op de niveaus, hoeveel commentaar er ook is. U bent verantwoordelijk voor alle commentaren die u op de hoogte stelt en uw nauwkeurigheid. Er zijn steeds meer verantwoordelijkheden en veronderstellingen die verantwoordelijk zijn voor de gepubliceerde commentaren op of op een niveau.

AFDELING 10 RENSEIGNEMENTS PERSONEELSN
De voorraad van uw personeelsinformatie via het tijdschrift is een vertrouwelijke politiek. Voor een consultatiebureau voor vertrouwelijke politiek.

SECTIE 11 FOUTEN, ONNAUWKEURIGHEDEN EN OMISSIES
Het kan zijn dat u informatie op onze site of op de servicepagina's van typografische fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen vindt die betrekking hebben op de productbeschrijvingen, de prijzen, de promoties, de aanbiedingen, de expeditie van producten, de tijd van doorvoer en beschikbaarheid. Nous nous reservons le corrigeer recht toute fout, onnauwkeurigheid of omissie, en de wijziging of mettre àjour les information or annuler les commandes si de informations dans le Service or tout site Web associé sont inexactes to out moment et sans preavis ( y omvat après que vous ayez soumis votre commande). .
Er zijn steeds meer verplichtingen die de dag met zich meebrengen, het wijzigen of verduidelijken van de informatie die doorgaat in de service of op de website van de website, en omvat, zonder beperking, de informatie over de prijs, of de exacte prijs. Er kan een datum zijn waarop u specifieke applicaties op de website of service op uw website kunt toepassen, maar u kunt er niet over nadenken of de informatie over de service of de website-webverbinding op een of andere manier wordt gewijzigd of uw hele dag.

SECTIE 12 GEBRUIKSINTERDITESS
En plus de verboden verboden in de gebruiksvoorwaarden, is het gebruik van de site of het volgende het volgende: (a) als het illegaal is; (b) voor het aanvragen van persoonlijke prestaties of deelname aan illegale handelingen; (c) voor het toute reglementation, règle, loi or donnance locale internationale, fédérale, provinciale of etatique; (d) het vrijgeven van intellectuele eigendomsrechten of intellectuele eigendomsrechten; (e) voor harceler, misbruiker, belediger, nuire, diffamer, lasteraar, dénigrer, intimidator of discriminer en functie du sexe, de seksuele oriëntatie, de religie, de etnische oorsprong, het ras, de l'age , de nationale oorsprong of de handicap ; (f) soumettre des informations fausses en trompeuses; (g) voor het opladen van een virus of het type kwaadaardige code dat wordt gebruikt door de manier waarop dit de functionaliteit of de functionaliteit van de service of de website-webassociatie, externe websites of websites beïnvloedt d'Internet; (h) voor de verzamelaar of zijn persoonlijke informatie; (i) voor spammer, phisher, pharm, prétexter, spider, crawl of scraper; (j) met obscènes of immorales; of (k) voor interferentie met of contour van de beveiligingsfuncties van de service of de website-webassociatie, van externe websites of internet. Er zijn nog meer reserveringen voor het gebruik van de service of de website-associatie voor schending van een interditie gebruik.

AFDELING 13 UITSLUITING VAN GARANTIES; BEPERKING VAN VERANTWOORDELIJKHEID
Er zijn geen garanties dat u niet kunt beweren dat u tussendoor gebruik kunt maken van onze diensten, opportuun, veilig of zonder fouten.
Er zijn geen garanties dat de resultaten kunnen worden verkregen door het gebruik van de dienst die exact of betrouwbaar is.
U accepteert dat u nieuwe tijdelijke taken kunt uitvoeren als u de service voor onbepaalde perioden overneemt of de service op een bepaald moment annuleert, zonder voorafgaande kennisgeving.
U accepteert de uitdrukking dat uw gebruik of uw arbeidsongeschiktheid gebruik maakt van de dienst die met grote risico's gepaard gaat. De service en alle producten en diensten die u kunt gebruiken via de service (bijvoorbeeld een uitdrukkelijke indicatie van dit onderdeel) bieden u een melding en een melding die beschikbaar is voor uw gebruik, zonder enige vertegenwoordiging, garantie of bepaalde staat van betaling, uitdrukkelijk of impliciet , en omvat de garanties en impliciete voorwaarden van de kwaliteit van de mars, de kwaliteit van de mars, het geschikt zijn voor een particulier gebruik, de duurzaamheid, de titel en de niet-contrefaçon.t.
In de toekomst kunnen onze beheerders, directeuren, werknemers, aangesloten verenigingen, agenten, ondernemers, stagiaires, viernisseurs, dienstverleners of vergunningverleners geen enkele verantwoordelijkheid krijgen voor veel blessures, klachten, terugvordering of veel vooroordelen direct, indirect , per ongeluk, bestraffend, speciaal of de eigendommen van de toute natuur, en omvatten, zonder beperking, het recht op winst, het recht op inkomsten, het recht op economie, het geld van de données, de vervangings- of gelijksoortige dommage, als het om een ​​contract gaat, een délit (en de nalatigheid omvat), een strikte verantwoordelijkheid of een strikte verantwoordelijkheid voor het gebruik van een dienst of een groot product dat wordt verkregen door de service, of om naar buiten te gaan De verklaring luidt dat u uw gebruik van de dienst of het beste product kunt gebruiken, en dat alles zonder beperking, als er sprake is van een fout of weglating van het gebruik ervan, of als gevolg van de natuur die het gevolg is van het gebruik van dienst of veel inhoud (of product) gepubliceerd, overdracht of levering van verkeerde beschikkingen via de dienst, is de informatie over uw mogelijkheid. Er zijn bepaalde rechtsgebieden die bevoegd zijn voor de uitsluiting of de beperking van de verantwoordelijkheid voor de dommages van consécutifs of accessoires, in deze staten of rechtsgebieden is de verantwoordelijkheid niet beperkt tot de maximale toestemming voor de wet.

ARTIKEL 14 VRIJWARING
U accepteert schadeloosstelling, verdediging en schadeloosstelling van landen en notre société mère, nos filiales, sociétés affiliées, partenaires, dirigeants, directeurs, agenten, ondernemers, concessiehouders, prestataires de services, sous-traitants, fournisseurs, stagiaires en werknemers, schadeloosstellingen voor veel reclamaties die worden geëist, zijn redelijk. De honoraires van advocaten, feiten van een niveau dat een reden is voor het schenden van de gepresenteerde gebruiksvoorwaarden of de documenten die bij referentie incorporeren, of uw overtreding van de hoogste wet of de rechten van een niveau.

ARTIKEL 15 VERDEELBAARHEID
Als het geval is dat een beschikking over de aanwezige gebruiksvoorwaarden illegaal is, is deze niet van toepassing, dan is de beschikking niet meer van toepassing op de maatstaf die van toepassing is op de wet die van toepassing is, en de niet-toepasbare partij is een gescheiden gebruiksvoorwaarden. Service, een bepaalde bepaling die van invloed is op de geldigheid en het exécutoire karakter van de resterende beschikkingen.

ARTIKEL 16 RESILIATIEN
De verplichtingen en verantwoordelijkheden van de partijen zorgen ervoor dat de datum van teruggave overleeft tot de teruggave van het huidige akkoord met veel nuttige toepassingen.
De gebruiksvoorwaarden zijn alleen maar van toepassing als u onze nieuwe en andere maatregelen neemt. U kunt de huidige gebruiksvoorwaarden gebruiken op een bepaald moment dat u geen gebruik meer wilt maken van de diensten of diensten die u op onze site gebruikt.
Als u echter niet respecteert, of als u geen respect heeft voor een voorwaarde of de beschikking over de huidige gebruiksvoorwaarden, kunt u beter bestand zijn tegen een goed moment zonder dat u verantwoordelijk bent voor de rest van de tijd tous les montants dus. alleen en y omvat de datum van teruggave; en/of u kunt als gevolg daarvan de toegang tot andere diensten weigeren (of een toute partij van ceux-ci).

SECTIE 17 ENTENTE INTEGRALET
Als u arbeidsongeschikt bent of eerlijk een recht of een dispositie van de aangeboden dienstvoorwaarden respecteert, kan dit geen afstand doen van uw recht of een dergelijke dispositie.
Er zijn gebruiksvoorwaarden en politieke regels of regels voor het publiceren van functies op de site of als het gaat om de integriteit van de dienstverlening en het bedrijf dat voor een nieuw gebruik van de service zorgt, vervangend tout akkoord, communicatie en voorstel voor onze tijdgenoten. , als u mondeling of kritisch bent, entre vous et nous (en omvat meer zonder beperking, toute versie antérieure des gebruiksvoorwaarden).
Er is onduidelijkheid over de interpretatie van de presentatievoorwaarden en de service kan niet worden geïnterpreteerd bij de confrontatie met de terugwerkende partij.

ARTIKEL 18 LOI VAN TOEPASSINGW
De huidige gebruiksvoorwaarden en de verschillende overeenkomsten zijn verschillend van de diensten die u aanbiedt en die conform de wet van Ierland worden geïnterpreteerd.

SECTIE 19 WIJZIGINGEN VAN DE GEBRUIKSVOORWAARDEN
U kunt de versie raadplegen van de plus recente gebruiksvoorwaarden op deze pagina.
Nous nous reservons le droit, met een grote mate van discretie, de meter van de dag, wijziging of vervanging van de gebruiksvoorwaarden van de dag en de wijzigingen op onze website. Het is uw verantwoordelijkheid om de website van de website te raadplegen om de wijzigingen door te geven. U kunt het gebruik voortzetten of toegang krijgen tot een andere website of service na de publicatie van de meeste wijzigingen die u kunt presenteren. Gebruiksvoorwaarden vormen de aanvaarding van deze wijzigingen.

SECTIE 20 COORDONNEESN
De vragen over de gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op onze gezanten service@lankeleisi.com.

OVERZICHT
De site Web wordt geëxploiteerd door lankeleisi. Op de site, de nieuwe termen, notre en nos font-reférence à lankeleisi. lankeleisi stelt een website voor, en omvat alle informatie, outils en diensten die beschikbaar zijn op de site, de gebruiker, die onze acceptatie van al onze voorwaarden, voorwaarden, politiek en adviezen heeft gereserveerd. hier.

Als u onze site bezoekt en/of u kiest voor onze nieuwe dienst, accepteert u onze servicevoorwaarden en aanvaardt u de voorwaarden en voorwaarden (Servicevoorwaarden, Voorwaarden), en omvat u de algemene voorwaarden en aanvullende politieke referenties ici en/of beschikbaar. door hypertekst. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de site en omvatten, zonder beperking, de gebruikers die de navigatie, de fournisseurs, de klanten, de commerciële en/of de bijdragers aan de inhoud gebruiken.

Let op de gebruiksvoorwaarden vóór toegang tot of gebruik van onze website. Als u een deel van de site gebruikt, accepteert u de gebruiksvoorwaarden. Als u meerdere voorwaarden en voorwaarden accepteert, kunt u geen toegang krijgen tot de website en geen gebruik maken van de service. Als de servicevoorwaarden rekening houden met een aanbod, is de acceptatie beperkt tot de servicevoorwaarden.

Er zijn nieuwe functionaliteiten of andere functies in de boetiek die onder de gebruiksomstandigheden vallen. U kunt de versie raadplegen van de plus recente gebruiksvoorwaarden op deze pagina. Nous nous reservons le droit de mettre àjour, modificatie of vervanging van de gebruiksvoorwaarden van de partij en het publiceren van de mises van de dag en/of de wijzigingen op onze website. Het is uw verantwoordelijkheid voor het controleren van de voortgang op deze pagina om de wijzigingen door te voeren. Uw gebruik gaat door of u krijgt toegang tot het web vanaf de publicatie van de meeste wijzigingen, dit betekent een aanvaarding van deze wijzigingen.DEEL 1 VOORWAARDEN DE LA BOUTIQUE EN LIGNES
Als u de gebruiksvoorwaarden accepteert, kunt u aangeven dat u de meerderheid van de meerderheid in uw woonplaats of provincie heeft, of dat u de meerderheid van de meerderheid in uw woonplaats of provincie van uw woonplaats heeft u heeft toestemming gegeven voor het toestaan ​​van een persoonsbeheer om de site te gebruiken.
U kunt geen gebruik maken van illegale producten of niet-autorisaties en u kunt geen gebruik maken van de dienst, waarbij u de wet van uw jurisdictie overtreedt (en omvat meer zonder beperking, de wet op de rechten van de auteur ).
U kunt geen virus of een karaktervernietiger coderen.
Een overtreding of een overtreding van een van de voorwaarden leidt tot onmiddellijke teruggave van uw diensten.

ARTIKEL 2 VOORWAARDEN ALGEMEEN
Nous nous reserveert het recht om service te weigeren, voor de reden dat dit zo is, op een bepaald moment.
U begrijpt dat uw kredietinformatie (met uitsluiting van kredietkaart) kan worden overgedragen op een heldere en impliciete wijze (a) van uitzendingen over verschillende bronnen; en (b) de veranderingen voor conformiteit en aanpassing van de vereiste technieken voor het aansluiten of aansluiten. De kredietkaartgegevens zijn gecodeerde gegevens over de overdracht van de aandelen.
U accepteert geen kopieer-, kopieer-, kopieer-, verkoop-, verkoop- of exploitatiepartij van de service, het gebruik van de service, of toegang tot de service of contact opnemen met de website van de service is vier, zonder autorisatie-ecrite de notre part uitdrukken. .
De titres die in het huidige akkoord worden gebruikt, omvatten de uniekheid van de goederen en beperken geen invloed op de voorwaarden.

SECTIE 3 NAUWKEURIGHEID, EXHAUSTIVITEIT EN OPPORTUNITÉ DES INFORMATIONSN
Het is niet zo dat sommige verantwoordelijken de informatie op de site ontvangen, maar het is niet precies wat het is, compleet of dagelijks. De inhoud van deze site is vier algemene informatie-informatie en kan niet worden gefactureerd of gebruikt als basis voor het nemen van beslissingen zonder het raadplegen van primaire informatiebronnen, plus precieze, volledige of actuele informatie. Vertrouwelijkheid op het materiaal van deze site is een risico.
Deze site kan bepaalde historische informatie bevatten. De historische informatie is niet nodig tijdens de dag en de jaren veertig, met een unieke referentiewaarde. Als u de inhoud van de site op een bepaald moment wilt wijzigen, is er nog steeds een verplichting tot het meten van de informatie op onze site. U accepteert dat u verantwoordelijk bent voor het toezicht op de aangebrachte wijzigingen op onze site.

DEEL 4 WIJZIGINGEN VAN SERVICE EN PRIJZEN
De prijzen van onze producten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
U kunt nog steeds een reservering maken voor een groot moment van wijziging of tussenkomst van de service (of een groot deel van de celui-ci) zonder vooraf een moment te wachten.
Er zijn geen verantwoordelijken die u tegenkomen of te maken krijgen met veel wijzigingen, prijswijzigingen, opschorting of onderbreking van de service.

SECTIE 5 PRODUITS OU DIENSTEN (le case échéant))
Bepaalde producten of diensten kunnen exclusief worden aangeboden via de website. Deze producten of diensten kunnen een beperking van de hoeveelheid hebben en kunnen een retourzending of een unieke conformiteit met de retourpolitie opleveren.
Het is niet mogelijk om te bevestigen dat de kleuren en afbeeldingen van producten die in een tijdschrift verschijnen, kunnen worden bevestigd. U kunt niet garanderen dat de kleuraffiche op uw ecran d'ordinator sera precis is.
Nous nous reservons le droit, mais ne sommes pas obligés, de limiter les ventes of nos produits of services à toute personne, regionale geografische of jurisdictie. Er kunnen nog meer oefeningen worden gedaan in het geval van het geval. Er zijn nog meer reserveringen voor de beperking van de hoeveelheden producten of diensten die nieuwe voorstellen bevatten. De beschrijvingen van producten of de prijs van producten kunnen worden gewijzigd op een moment zonder preavis, met meer discretie. Nous nous reserveer de vrijheid van tussendoor om een ​​product op een bepaald moment te maken. Er worden veel producten of diensten op de site aangeboden, het is niet meer dan tussendoor.
U kunt niet garanderen dat de kwaliteit van producten, diensten, informatie of ander materiaal wordt geleverd of dat u een reactie op uw aandacht krijgt, maar er is een fout in de service.

SECTIE 6 NAUWKEURIGHEID DES INFORMATIONS DE FACTURATION ET DE COMPTEN
Nous nous reserveert het recht van weigering om te bevelen dat u ons doorgeeft. Als u meer discretie heeft, beperk of annuleer dan de hoeveelheden per persoon, in de foyer of bij het commando. Deze beperkingen kunnen onder meer bestaan ​​uit het doorgeven van opdrachten aan de andere klant, de kredietkaart en/of de opdrachten die gebruik maken van het facturatieadres en/of de woonadres. Als u een opdracht wijzigt of annuleert, kunt u een informant en contactant naar het e-mailadres en/of het facturatieadres/telefoonnummer sturen op een moment dat de opdracht voorbijgaat. Nous nous reservons le limiet of interdire les commands qui, of dit is een goede zaak, het lijkt erop dat het voorbijgaat aan de opbrengsten, de opbrengsten of de distributeurs.

U accepteert de vier informatie over uw gegevens en uw gegevens, completes en exacts voor al uw aankopen in ons tijdschrift. U accepteert uw snelheid van uw computer- en informatie-informatie, en omvat uw e-mailadres, uw aantal kredietkaarten en uw vervaldata, zodat onze transacties uw transacties kunnen afronden en u contact kunt opnemen als u dat nodig heeft.

Raadpleeg ons retourbeleid voor meer informatie.

SECTIE 7 OUTILS OPTIONNELS
U kunt een toegang krijgen tot de niveaus van de les die u niet kunt controleren of een bijdrage kunt leveren.
U verkent en accepteert dat u de toegang tot ons kunt laten weten dat u beschikbaar bent, zonder enige garantie, vertegenwoordiging of voorwaarde van goedkeuring en zonder goedkeuring. Er zijn geen mensen die verantwoordelijk zijn voor het feit dat ze het beste gebruik kunnen maken van de niveaus van de faculteiten.
Het gebruik van de beste facultaire voorstellen op de site is een risico voor uw eigen risico en uw discretie en u kunt er zeker van zijn dat u de voorwaarden kent en de voorwaarden goedkeurt op de outils van de vier nisseur(s) niveaus van zorg (S).
Nous pourrons également, à l'avenir, aanbieder van nieuwe diensten en/of functionaliteiten via de website van de site (en omvat de publicatie van nieuwe outils en bronnen). Deze nieuwe functionaliteiten en/of diensten voldoen aan de servicevoorwaarden.

SECTIE 8 LIENS-TIERS
Bepaalde contenus, producten en services die beschikbaar zijn via de notre Service peuvent inclure des éléments provenant de tiers.
De pandrechtniveaus die op de site worden weergegeven, kunnen u leiden naar de webniveaus van sites die niet alleen aangesloten zijn. Er zijn geen verantwoordelijken voor het examen of de evaluatie van de inhoud of de nauwkeurigheid en er zijn geen garanties voor de verantwoordelijkheid voor het materiaal op de website, of voor het beste materiaal, product of service niveaus.
Er zijn geen mensen die verantwoordelijk zijn voor vooroordelen of machtsmisbruik, diensten, bronnen, contenus of andere transactie-effecten in relatie met de webniveaus van sites. Zorg ervoor dat u aandacht besteedt aan de politiek en de praktijk van de niveaus en zorg ervoor dat u uw begrip van uw betrokkenheid bij een transactie krijgt. Klachten, klachten, zorgen of vragen over producten op de betreffende niveaus.

DEEL 9 COMMENTAAR VAN UTILISATEURS, RÉTROACTIONS EN AUTRES SOUMISSIONS
Als u niet om een ​​vraag vraagt, moet u bepaalde specifieke verzoeken (zoals bijvoorbeeld deelname aan een concours) of zonder vraag naar een deel van uw creatieve ideeën, suggesties, voorstellen, plannen of documenten publiceren, wat dat betreft online, bij elektronische koerier, bij postkoerier of levering. (collectie, commentaren »), u accepteert wat u kunt doen, op dit moment en zonder beperking, uitgever, kopieerapparaat, uitgever, distributeur, traduire en verbeterde gebruiker van uw ondersteuning voor commentaar dat u wilt doorgeven. Er zijn geen enkele berichten en geen serons pas tenus (1) van het onderhouden van vertrouwelijke commentaren; (2) een compensatie voor commentaar; of (3) geef antwoord op veel commentaar..
Er zijn meer mensen die toezichtsverplichtingen hebben, die de inhoud van onze wetten wijzigen, met hun discretie, illegaal, aanstootgevend, bedreigend, kwaadaardig, verschillend, pornografisch, obscène of verwerpelijk of die het intellectueel eigendomsrecht hebben een partij of de huidige gebruiksvoorwaarden. .
U accepteert dat uw commentaar geen geweld heeft op een niveau, en omvat de rechten van de auteur, de gedeponeerde merken, de persoonlijke levenssfeer, het persoonlijke karakter of het vertrouwen in het eigen personeel. U accepteert dat uw commentaar niet bestaat uit verschillende materialen of illegaal misbruik, misbruik of obscene, geen virusinformatie of een kwaadaardige logica die de werking van de service of de website-associatie beïnvloedt. U kunt geen verkeerd e-mailadres gebruiken, u kunt een bericht geven dat u een fout maakt, of op de niveaus, hoeveel commentaar er ook is. U bent verantwoordelijk voor alle commentaren die u op de hoogte stelt en uw nauwkeurigheid. Er zijn steeds meer verantwoordelijkheden en veronderstellingen die verantwoordelijk zijn voor de gepubliceerde commentaren op of op een niveau.

AFDELING 10 RENSEIGNEMENTS PERSONEELSN
De voorraad van uw personeelsinformatie via het tijdschrift is een vertrouwelijke politiek. Voor een consultatiebureau voor vertrouwelijke politiek.

SECTIE 11 FOUTEN, ONNAUWKEURIGHEDEN EN OMISSIES
Het kan zijn dat u informatie op onze site of op de servicepagina's van typografische fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen vindt die betrekking hebben op de productbeschrijvingen, de prijzen, de promoties, de aanbiedingen, de expeditie van producten, de tijd van doorvoer en beschikbaarheid. Nous nous reservons le corrigeer recht toute fout, onnauwkeurigheid of omissie, en de wijziging of mettre àjour les information or annuler les commandes si de informations dans le Service or tout site Web associé sont inexactes to out moment et sans preavis ( y omvat après que vous ayez soumis votre commande). .
Er zijn steeds meer verplichtingen die de dag met zich meebrengen, het wijzigen of verduidelijken van de informatie die doorgaat in de service of op de website van de website, en omvat, zonder beperking, de informatie over de prijs, of de exacte prijs. Er kan een datum zijn waarop u specifieke applicaties op de website of service op uw website kunt toepassen, maar u kunt er niet over nadenken of de informatie over de service of de website-webverbinding op een of andere manier wordt gewijzigd of uw hele dag.

SECTIE 12 GEBRUIKSINTERDITESS
En plus de verboden verboden in de gebruiksvoorwaarden, is het gebruik van de site of het volgende het volgende: (a) als het illegaal is; (b) het aanzetten tot het aanzetten tot het verwezenlijken van of het deelnemen aan illegale handelingen; (c) voor het toute reglementation, règle, loi or donnance locale internationale, fédérale, provinciale of etatique; (d) het vrijgeven van intellectuele eigendomsrechten of intellectuele eigendomsrechten; (e) voor harceler, misbruiker, belediger, nuire, diffamer, lasteraar, dénigrer, intimidator of discriminer en functie du sexe, de seksuele oriëntatie, de religie, de etnische oorsprong, het ras, de l'age , de nationale oorsprong of de handicap ; (f) soumettre des informations fausses en trompeuses; (g) voor het opladen van een virus of het type kwaadaardige code dat wordt gebruikt door de manier waarop dit de functionaliteit of de functionaliteit van de service of de website-webassociatie, externe websites of websites beïnvloedt d'Internet; (h) voor de verzamelaar of zijn persoonlijke informatie; (i) voor spammer, phisher, pharm, prétexter, spider, crawl of scraper; (j) met obscènes of immorales; of (k) voor interferentie met of contour van de beveiligingsfuncties van de service of de website-webassociatie, van externe websites of internet. Er zijn nog meer reserveringen voor het gebruik van de service of de website-associatie voor schending van een interditie gebruik.

AFDELING 13 UITSLUITING VAN GARANTIES; BEPERKING VAN VERANTWOORDELIJKHEID
Er zijn geen garanties dat u niet kunt beweren dat u tussendoor gebruik kunt maken van onze diensten, opportuun, veilig of zonder fouten.
Er zijn geen garanties dat de resultaten kunnen worden verkregen door het gebruik van de dienst die exact of betrouwbaar is.
U accepteert dat u nieuwe tijdelijke taken kunt uitvoeren als u de service voor onbepaalde perioden overneemt of de service op een bepaald moment annuleert, zonder voorafgaande kennisgeving.
U accepteert de uitdrukking dat uw gebruik of uw arbeidsongeschiktheid gebruik maakt van de dienst die met grote risico's gepaard gaat. De service en alle producten en diensten die u kunt gebruiken via de service (bijvoorbeeld een uitdrukkelijke indicatie van dit onderdeel) bieden u een melding en een melding die beschikbaar is voor uw gebruik, zonder enige vertegenwoordiging, garantie of bepaalde staat van betaling, uitdrukkelijk of impliciet , en omvat de garanties en impliciete voorwaarden van de kwaliteit van de mars, de kwaliteit van de mars, het geschikt zijn voor een particulier gebruik, de duurzaamheid, de titel en de niet-contrefaçon.t.
In de toekomst kunnen onze beheerders, directeuren, werknemers, aangesloten verenigingen, agenten, ondernemers, stagiaires, viernisseurs, dienstverleners of vergunningverleners geen enkele verantwoordelijkheid krijgen voor veel blessures, klachten, terugvordering of veel vooroordelen direct, indirect , per ongeluk, bestraffend, speciaal of de eigendommen van de toute natuur, en omvatten, zonder beperking, het recht op winst, het recht op inkomsten, het recht op economie, het geld van de données, de vervangings- of gelijksoortige dommage, als het om een ​​contract gaat, een délit (en de nalatigheid omvat), een strikte verantwoordelijkheid of een strikte verantwoordelijkheid voor het gebruik van een dienst of een groot product dat wordt verkregen door de service, of om naar buiten te gaan De verklaring luidt dat u uw gebruik van de dienst of het beste product kunt gebruiken, en dat alles zonder beperking, als er sprake is van een fout of weglating van het gebruik ervan, of als gevolg van de natuur die het gevolg is van het gebruik van dienst of veel inhoud (of product) gepubliceerd, overdracht of levering van verkeerde beschikkingen via de dienst, is de informatie over uw mogelijkheid. Er zijn bepaalde rechtsgebieden die bevoegd zijn voor de uitsluiting of de beperking van de verantwoordelijkheid voor de dommages van consécutifs of accessoires, in deze staten of rechtsgebieden is de verantwoordelijkheid niet beperkt tot de maximale toestemming voor de wet.

ARTIKEL 14 VRIJWARING
U accepteert schadeloosstelling, verdediging en schadeloosstelling van landen en notre société mère, nos filiales, sociétés affiliées, partenaires, dirigeants, directeurs, agenten, ondernemers, concessiehouders, prestataires de services, sous-traitants, fournisseurs, stagiaires en werknemers, schadeloosstellingen voor veel reclamaties die worden geëist, zijn redelijk. De honoraires van advocaten, feiten van een niveau dat een reden is voor het schenden van de gepresenteerde gebruiksvoorwaarden of de documenten die bij referentie incorporeren, of uw overtreding van de hoogste wet of de rechten van een niveau.

ARTIKEL 15 VERDEELBAARHEID
Als het geval is dat een beschikking over de aanwezige gebruiksvoorwaarden illegaal is, is deze niet van toepassing, dan is de beschikking niet meer van toepassing op de maatstaf die van toepassing is op de wet die van toepassing is, en de niet-toepasbare partij is een gescheiden gebruiksvoorwaarden. Service, een bepaalde bepaling die van invloed is op de geldigheid en het exécutoire karakter van de resterende beschikkingen.

ARTIKEL 16 RESILIATIEN
De verplichtingen en verantwoordelijkheden van de partijen zorgen ervoor dat de datum van teruggave overleeft tot de teruggave van het huidige akkoord met veel nuttige toepassingen.
Deze gebruiksvoorwaarden zijn slechts een manier om te herstellen van uw gebruik. U kunt de huidige gebruiksvoorwaarden gebruiken op een bepaald moment dat u geen gebruik meer wilt maken van de diensten of diensten die u op onze site gebruikt.
Als u niet respecteert, of als u geen respect heeft voor een voorwaarde of een beschikking over de huidige gebruiksvoorwaarden, kunt u een beter moment bereiken zonder dat u verantwoordelijk bent en dat u verantwoordelijk blijft de tous les montants dus. alleen en y omvat de datum van teruggave; en/of u kunt als gevolg daarvan de toegang tot andere diensten weigeren (of een toute partij van ceux-ci).

SECTIE 17 ENTENTE INTEGRALET
Als u arbeidsongeschikt bent of eerlijk een recht of een dispositie van de aangeboden dienstvoorwaarden respecteert, kan dit geen afstand doen van uw recht of een dergelijke dispositie.
Er zijn gebruiksvoorwaarden en politieke regels of regels voor het publiceren van functies op de site of als het gaat om de integriteit van de dienstverlening en het bedrijf dat voor een nieuw gebruik van de service zorgt, vervangend tout akkoord, communicatie en voorstel voor onze tijdgenoten. , als u mondeling of kritisch bent, entre vous et nous (en omvat meer zonder beperking, toute versie antérieure des gebruiksvoorwaarden).
Er is onduidelijkheid over de interpretatie van de gepresenteerde gebruiksvoorwaarden, maar het is niet mogelijk om deze te interpreteren OVERZICHT
De site Web wordt geëxploiteerd door lankeleisi. Op de site, de nieuwe termen, notre en nos font-reférence à lankeleisi. lankeleisi stelt een website voor, en omvat alle informatie, outils en diensten die beschikbaar zijn op de site, de gebruiker, die onze acceptatie van al onze voorwaarden, voorwaarden, politiek en adviezen heeft gereserveerd. hier.

Als u onze site bezoekt en/of u kiest voor onze nieuwe dienst, accepteert u onze servicevoorwaarden en aanvaardt u de voorwaarden en voorwaarden (Servicevoorwaarden, Voorwaarden), en omvat u de algemene voorwaarden en aanvullende politieke referenties ici en/of beschikbaar. door hypertekst. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de site en omvatten, zonder beperking, de gebruikers die de navigatie, de fournisseurs, de klanten, de commerciële en/of de bijdragers aan de inhoud gebruiken.

Let op de gebruiksvoorwaarden vóór toegang tot of gebruik van onze website. Als u een deel van de site gebruikt, accepteert u de gebruiksvoorwaarden. Als u meerdere voorwaarden en voorwaarden accepteert, kunt u geen toegang krijgen tot de website en geen gebruik maken van de service. Als de servicevoorwaarden rekening houden met een aanbod, is de acceptatie beperkt tot de servicevoorwaarden.

Er zijn nieuwe functionaliteiten of andere functies in de boetiek die onder de gebruiksomstandigheden vallen. U kunt de versie raadplegen van de plus recente gebruiksvoorwaarden op deze pagina. Nous nous reservons le droit de mettre àjour, modificatie of vervanging van de gebruiksvoorwaarden van de partij en het publiceren van de mises van de dag en/of de wijzigingen op onze website. Het is uw verantwoordelijkheid voor het controleren van de voortgang op deze pagina om de wijzigingen door te voeren. Uw gebruik gaat door of u krijgt toegang tot het web vanaf de publicatie van de meeste wijzigingen, dit betekent een aanvaarding van deze wijzigingen.DEEL 1 VOORWAARDEN DE LA BOUTIQUE EN LIGNES
Als u de gebruiksvoorwaarden accepteert, kunt u aangeven dat u de meerderheid van de meerderheid in uw woonplaats of provincie heeft, of dat u de meerderheid van de meerderheid in uw woonplaats of provincie van uw woonplaats heeft u heeft toestemming gegeven voor het toestaan ​​van een persoonsbeheer om de site te gebruiken.
U kunt geen gebruik maken van illegale producten of niet-autorisaties en u kunt geen gebruik maken van de dienst, waarbij u de wet van uw jurisdictie overtreedt (en omvat meer zonder beperking, de wet op de rechten van de auteur ).
U kunt geen virus of een karaktervernietiger coderen.
Een overtreding of een overtreding van een van de voorwaarden leidt tot onmiddellijke teruggave van uw diensten.

ARTIKEL 2 VOORWAARDEN ALGEMEEN
Nous nous reserveert het recht om service te weigeren, voor de reden dat dit zo is, op een bepaald moment.
U begrijpt dat uw kredietinformatie (met uitsluiting van kredietkaart) kan worden overgedragen op een heldere en impliciete wijze (a) van uitzendingen over verschillende bronnen; en (b) de veranderingen voor conformiteit en aanpassing van de vereiste technieken voor het aansluiten of aansluiten. De kredietkaartgegevens zijn gecodeerde gegevens over de overdracht van de aandelen.
U accepteert geen kopieer-, kopieer-, kopieer-, verkoop-, verkoop- of exploitatiepartij van de service, het gebruik van de service, of toegang tot de service of contact opnemen met de website van de service is vier, zonder autorisatie-ecrite de notre part uitdrukken. .
De titres die in het huidige akkoord worden gebruikt, omvatten de uniekheid van de goederen en beperken geen invloed op de voorwaarden.

SECTIE 3 NAUWKEURIGHEID, EXHAUSTIVITEIT EN OPPORTUNITÉ DES INFORMATIONSN
Het is niet zo dat sommige verantwoordelijken de informatie op de site ontvangen, maar het is niet precies wat het is, compleet of dagelijks. De inhoud van deze site is vier algemene informatie-informatie en kan niet worden gefactureerd of gebruikt als basis voor het nemen van beslissingen zonder het raadplegen van primaire informatiebronnen, plus precieze, volledige of actuele informatie. Vertrouwelijkheid op het materiaal van deze site is een risico.
Deze site kan bepaalde historische informatie bevatten. De historische informatie is niet nodig tijdens de dag en de jaren veertig, met een unieke referentiewaarde. Als u de inhoud van de site op een bepaald moment wilt wijzigen, is er nog steeds een verplichting tot het meten van de informatie op onze site. U accepteert dat u verantwoordelijk bent voor het toezicht op de aangebrachte wijzigingen op onze site.

DEEL 4 WIJZIGINGEN VAN SERVICE EN PRIJZEN
De prijzen van onze producten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
U kunt nog steeds een reservering maken voor een groot moment van wijziging of tussenkomst van de service (of een groot deel van de celui-ci) zonder vooraf een moment te wachten.
Er zijn geen verantwoordelijken die u tegenkomen of te maken krijgen met veel wijzigingen, prijswijzigingen, opschorting of onderbreking van de service.

SECTIE 5 PRODUITS OU DIENSTEN (le case échéant))
Bepaalde producten of diensten kunnen exclusief worden aangeboden via de website. Deze producten of diensten kunnen een beperking van de hoeveelheid hebben en kunnen een retourzending of een unieke conformiteit met de retourpolitie opleveren.
Het is niet mogelijk om te bevestigen dat de kleuren en afbeeldingen van producten die in een tijdschrift verschijnen, kunnen worden bevestigd. U kunt niet garanderen dat de kleuraffiche op uw ecran d'ordinator sera precis is.
Nous nous reservons le droit, mais ne sommes pas obligés, de limiter les ventes of nos produits of services à toute personne, regionale geografische of jurisdictie. Er kunnen nog meer oefeningen worden gedaan in het geval van het geval. Er zijn nog meer reserveringen voor de beperking van de hoeveelheden producten of diensten die nieuwe voorstellen bevatten. De beschrijvingen van producten of de prijs van producten kunnen worden gewijzigd op een moment zonder preavis, met meer discretie. Nous nous reserveer de vrijheid van tussendoor om een ​​product op een bepaald moment te maken. Er worden veel producten of diensten op de site aangeboden, het is niet meer dan tussendoor.
U kunt niet garanderen dat de kwaliteit van producten, diensten, informatie of ander materiaal wordt geleverd of dat u een reactie op uw aandacht krijgt, maar er is een fout in de service.

SECTIE 6 NAUWKEURIGHEID DES INFORMATIONS DE FACTURATION ET DE COMPTEN
Nous nous reserveert het recht van weigering om te bevelen dat u ons doorgeeft. Als u meer discretie heeft, beperk of annuleer dan de hoeveelheden per persoon, in de foyer of bij het commando. Deze beperkingen kunnen onder meer bestaan ​​uit het doorgeven van opdrachten aan de andere klant, de kredietkaart en/of de opdrachten die gebruik maken van het facturatieadres en/of de woonadres. Als u een opdracht wijzigt of annuleert, kunt u een informant en contactant naar het e-mailadres en/of het facturatieadres/telefoonnummer sturen op een moment dat de opdracht voorbijgaat. Nous nous reservons le limiet of interdire les commands qui, of dit is een goede zaak, het lijkt erop dat het voorbijgaat aan de opbrengsten, de opbrengsten of de distributeurs.

U accepteert de vier informatie over uw gegevens en uw gegevens, completes en exacts voor al uw aankopen in ons tijdschrift. U accepteert uw snelheid van uw computer- en informatie-informatie, en omvat uw e-mailadres, uw aantal kredietkaarten en uw vervaldata, zodat onze transacties uw transacties kunnen afronden en u contact kunt opnemen als u dat nodig heeft.

Raadpleeg ons retourbeleid voor meer informatie.

SECTIE 7 OUTILS OPTIONNELS
U kunt een toegang krijgen tot de niveaus van de les die u niet kunt controleren of een bijdrage kunt leveren.
U verkent en accepteert dat u de toegang tot ons kunt laten weten dat u beschikbaar bent, zonder enige garantie, vertegenwoordiging of voorwaarde van goedkeuring en zonder goedkeuring. Er zijn geen mensen die verantwoordelijk zijn voor het feit dat ze het beste gebruik kunnen maken van de niveaus van de faculteiten.
Het gebruik van de beste facultaire voorstellen op de site is een risico voor uw eigen risico en uw discretie en u kunt er zeker van zijn dat u de voorwaarden kent en de voorwaarden goedkeurt op de outils van de vier nisseur(s) niveaus van zorg (S).
Nous pourrons également, à l'avenir, aanbieder van nieuwe diensten en/of functionaliteiten via de website van de site (en omvat de publicatie van nieuwe outils en bronnen). Deze nieuwe functionaliteiten en/of diensten voldoen aan de servicevoorwaarden.

SECTIE 8 LIENS-TIERS
Bepaalde contenus, producten en services die beschikbaar zijn via de notre Service peuvent inclure des éléments provenant de tiers.
De pandrechtniveaus die op de site worden weergegeven, kunnen u leiden naar de webniveaus van sites die niet alleen aangesloten zijn. Er zijn geen verantwoordelijken voor het examen of de evaluatie van de inhoud of de nauwkeurigheid en er zijn geen garanties voor de verantwoordelijkheid voor het materiaal op de website, of voor het beste materiaal, product of service niveaus.
Er zijn geen mensen die verantwoordelijk zijn voor vooroordelen of machtsmisbruik, diensten, bronnen, contenus of andere transactie-effecten in relatie met de webniveaus van sites. Zorg ervoor dat u aandacht besteedt aan de politiek en de praktijk van de niveaus en zorg ervoor dat u uw begrip van uw betrokkenheid bij een transactie krijgt. Klachten, klachten, zorgen of vragen over producten op de betreffende niveaus.

DEEL 9 COMMENTAAR VAN UTILISATEURS, RÉTROACTIONS EN AUTRES SOUMISSIONS
Als u niet om een ​​vraag vraagt, moet u bepaalde specifieke verzoeken (zoals bijvoorbeeld deelname aan een concours) of zonder vraag naar een deel van uw creatieve ideeën, suggesties, voorstellen, plannen of documenten publiceren, wat dat betreft online, bij elektronische koerier, bij postkoerier of levering. (collectie, commentaren »), u accepteert wat u kunt doen, op dit moment en zonder beperking, uitgever, kopieerapparaat, uitgever, distributeur, traduire en verbeterde gebruiker van uw ondersteuning voor commentaar dat u wilt doorgeven. Er zijn geen enkele berichten en geen serons pas tenus (1) van het onderhouden van vertrouwelijke commentaren; (2) een compensatie voor commentaar; of (3) geef antwoord op veel commentaar..
Er zijn meer mensen die toezichtsverplichtingen hebben, die de inhoud van onze wetten wijzigen, met hun discretie, illegaal, aanstootgevend, bedreigend, kwaadaardig, verschillend, pornografisch, obscène of verwerpelijk of die het intellectueel eigendomsrecht hebben een partij of de huidige gebruiksvoorwaarden. .
U accepteert dat uw commentaar geen geweld heeft op een niveau, en omvat de rechten van de auteur, de gedeponeerde merken, de persoonlijke levenssfeer, het persoonlijke karakter of het vertrouwen in het eigen personeel. U accepteert dat uw commentaar niet bestaat uit verschillende materialen of illegaal misbruik, misbruik of obscene, geen virusinformatie of een kwaadaardige logica die de werking van de service of de website-associatie beïnvloedt. U kunt geen verkeerd e-mailadres gebruiken, u kunt een bericht geven dat u een fout maakt, of op de niveaus, hoeveel commentaar er ook is. U bent verantwoordelijk voor alle commentaren die u op de hoogte stelt en uw nauwkeurigheid. Er zijn steeds meer verantwoordelijkheden en veronderstellingen die verantwoordelijk zijn voor de gepubliceerde commentaren op of op een niveau.

AFDELING 10 RENSEIGNEMENTS PERSONEELSN
De voorraad van uw personeelsinformatie via het tijdschrift is een vertrouwelijke politiek. Voor een consultatiebureau voor vertrouwelijke politiek.

SECTIE 11 FOUTEN, ONNAUWKEURIGHEDEN EN OMISSIES
Het kan zijn dat u informatie op onze site of op de servicepagina's van typografische fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen vindt die betrekking hebben op de productbeschrijvingen, de prijzen, de promoties, de aanbiedingen, de expeditie van producten, de tijd van doorvoer en beschikbaarheid. Nous nous reservons le corrigeer recht toute fout, onnauwkeurigheid of omissie, en de wijziging of mettre àjour les information or annuler les commandes si de informations dans le Service or tout site Web associé sont inexactes to out moment et sans preavis ( y omvat après que vous ayez soumis votre commande). .
Er zijn steeds meer verplichtingen die de dag met zich meebrengen, het wijzigen of verduidelijken van de informatie die doorgaat in de service of op de website van de website, en omvat, zonder beperking, de informatie over de prijs, of de exacte prijs. Er kan een datum zijn waarop u specifieke applicaties op de website of service op uw website kunt toepassen, maar u kunt er niet over nadenken of de informatie over de service of de website-webverbinding op een of andere manier wordt gewijzigd of uw hele dag.

SECTIE 12 GEBRUIKSINTERDITESS
En plus de verboden verboden in de gebruiksvoorwaarden, is het gebruik van de site of het volgende het volgende: (a) als het illegaal is; (b) voor het aanvragen van persoonlijke prestaties of deelname aan illegale handelingen; (c) voor het toute reglementation, règle, loi or donnance locale internationale, fédérale, provinciale of etatique; (d) het vrijgeven van intellectuele eigendomsrechten of intellectuele eigendomsrechten; (e) voor harceler, misbruiker, belediger, nuire, diffamer, lasteraar, dénigrer, intimidator of discriminer en functie du sexe, de seksuele oriëntatie, de religie, de etnische oorsprong, het ras, de l'age , de nationale oorsprong of de handicap ; (f) soumettre des informations fausses en trompeuses; (g) voor het opladen van een virus of het type kwaadaardige code dat wordt gebruikt door de manier waarop dit de functionaliteit of de functionaliteit van de service of de website-webassociatie, externe websites of websites beïnvloedt d'Internet; (h) voor de verzamelaar of zijn persoonlijke informatie; (i) voor spammer, phisher, pharm, prétexter, spider, crawl of scraper; (j) met obscènes of immorales; of (k) voor interferentie met of contour van de beveiligingsfuncties van de service of de website-webassociatie, van externe websites of internet. Er zijn nog meer reserveringen voor het gebruik van de service of de website-associatie voor schending van een interditie gebruik.

AFDELING 13 UITSLUITING VAN GARANTIES; BEPERKING VAN VERANTWOORDELIJKHEID
Er zijn geen garanties dat u niet kunt beweren dat u tussendoor gebruik kunt maken van onze diensten, opportuun, veilig of zonder fouten.
Er zijn geen garanties dat de resultaten kunnen worden verkregen door het gebruik van de dienst die exact of betrouwbaar is.
U accepteert dat u nieuwe tijdelijke taken kunt uitvoeren als u de service voor onbepaalde perioden overneemt of de service op een bepaald moment annuleert, zonder voorafgaande kennisgeving.
U accepteert de uitdrukking dat uw gebruik of uw arbeidsongeschiktheid gebruik maakt van de dienst die met grote risico's gepaard gaat. De service en alle producten en diensten die u kunt gebruiken via de service (bijvoorbeeld een uitdrukkelijke indicatie van dit onderdeel) bieden u een melding en een melding die beschikbaar is voor uw gebruik, zonder enige vertegenwoordiging, garantie of bepaalde staat van betaling, uitdrukkelijk of impliciet , en omvat de garanties en impliciete voorwaarden van de kwaliteit van de mars, de kwaliteit van de mars, het geschikt zijn voor een particulier gebruik, de duurzaamheid, de titel en de niet-contrefaçon.t.
In de toekomst kunnen onze beheerders, directeuren, werknemers, aangesloten verenigingen, agenten, ondernemers, stagiaires, viernisseurs, dienstverleners of vergunningverleners geen enkele verantwoordelijkheid krijgen voor veel blessures, klachten, terugvordering of veel vooroordelen direct, indirect , per ongeluk, bestraffend, speciaal of de eigendommen van de toute natuur, en omvatten, zonder beperking, het recht op winst, het recht op inkomsten, het recht op economie, het geld van de données, de vervangings- of gelijksoortige dommage, als het om een ​​contract gaat, een délit (en de nalatigheid omvat), een strikte verantwoordelijkheid of een strikte verantwoordelijkheid voor het gebruik van een dienst of een groot product dat wordt verkregen door de service, of om naar buiten te gaan De verklaring luidt dat u uw gebruik van de dienst of het beste product kunt gebruiken, en dat alles zonder beperking, als er sprake is van een fout of weglating van het gebruik ervan, of als gevolg van de natuur die het gevolg is van het gebruik van dienst of veel inhoud (of product) gepubliceerd, overdracht of levering van verkeerde beschikkingen via de dienst, is de informatie over uw mogelijkheid. Er zijn bepaalde rechtsgebieden die bevoegd zijn voor de uitsluiting of de beperking van de verantwoordelijkheid voor de dommages van consécutifs of accessoires, in deze staten of rechtsgebieden is de verantwoordelijkheid niet beperkt tot de maximale toestemming voor de wet.

ARTIKEL 14 VRIJWARING
U accepteert schadeloosstelling, verdediging en schadeloosstelling van landen en notre société mère, nos filiales, sociétés affiliées, partenaires, dirigeants, directeurs, agenten, ondernemers, concessiehouders, prestataires de services, sous-traitants, fournisseurs, stagiaires en werknemers, schadeloosstellingen voor veel reclamaties die worden geëist, zijn redelijk. De honoraires van advocaten, feiten van een niveau dat een reden is voor het schenden van de gepresenteerde gebruiksvoorwaarden of de documenten die bij referentie incorporeren, of uw overtreding van de hoogste wet of de rechten van een niveau.

ARTIKEL 15 VERDEELBAARHEID
Als het geval is dat een beschikking over de aanwezige gebruiksvoorwaarden illegaal is, is deze niet van toepassing, dan is de beschikking niet meer van toepassing op de maatstaf die van toepassing is op de wet die van toepassing is, en de niet-toepasbare partij is een gescheiden gebruiksvoorwaarden. Service, een bepaalde bepaling die van invloed is op de geldigheid en het exécutoire karakter van de resterende beschikkingen.

ARTIKEL 16 RESILIATIEN
De verplichtingen en verantwoordelijkheden van de partijen zorgen ervoor dat de datum van teruggave overleeft tot de teruggave van het huidige akkoord met veel nuttige toepassingen.
De gebruiksvoorwaarden zijn alleen maar van toepassing als u onze nieuwe en andere maatregelen neemt. U kunt de huidige gebruiksvoorwaarden gebruiken op een bepaald moment dat u geen gebruik meer wilt maken van de diensten of diensten die u op onze site gebruikt.
Als u niet respecteert, of als u geen respect heeft voor een voorwaarde of een beschikking over de huidige gebruiksvoorwaarden, kunt u een beter moment bereiken zonder dat u verantwoordelijk bent en dat u verantwoordelijk blijft de tous les montants dus. alleen en y omvat de datum van teruggave; en/of u kunt als gevolg daarvan de toegang tot andere diensten weigeren (of een toute partij van ceux-ci).

SECTIE 17 ENTENTE INTEGRALET
Als u arbeidsongeschikt bent of eerlijk een recht of een dispositie van de aangeboden dienstvoorwaarden respecteert, kan dit geen afstand doen van uw recht of een dergelijke dispositie.
Er zijn gebruiksvoorwaarden en politieke regels of regels voor het publiceren van functies op de site of als het gaat om de integriteit van de dienstverlening en het bedrijf dat voor een nieuw gebruik van de service zorgt, vervangend tout akkoord, communicatie en voorstel voor onze tijdgenoten. , als u mondeling of kritisch bent, entre vous et nous (en omvat meer zonder beperking, toute versie antérieure des gebruiksvoorwaarden).
Er is onduidelijkheid over de interpretatie van de presentatievoorwaarden en de service kan niet worden geïnterpreteerd bij de confrontatie met de terugwerkende partij.

ARTIKEL 18 LOI VAN TOEPASSINGW
De huidige gebruiksvoorwaarden en de verschillende overeenkomsten zijn verschillend van de diensten die u aanbiedt en die conform de wet van Ierland worden geïnterpreteerd.

SECTIE 19 WIJZIGINGEN VAN DE GEBRUIKSVOORWAARDEN
U kunt de versie raadplegen van de plus recente gebruiksvoorwaarden op deze pagina.
Nous nous reservons le droit, met een grote mate van discretie, de meter van de dag, wijziging of vervanging van de gebruiksvoorwaarden van de dag en de wijzigingen op onze website. Het is uw verantwoordelijkheid om de website van de website te raadplegen om de wijzigingen door te geven. U kunt het gebruik voortzetten of toegang krijgen tot een andere website of service na de publicatie van de meeste wijzigingen die u kunt presenteren. Gebruiksvoorwaarden vormen de aanvaarding van deze wijzigingen.

SECTIE 20 COORDONNEESN
De vragen over de gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op onze gezanten service@lankeleisi.com

groep van redactie.

ARTIKEL 18 LOI VAN TOEPASSINGW
De huidige gebruiksvoorwaarden en de verschillende overeenkomsten zijn verschillend van de diensten die u aanbiedt en die conform de wet van Ierland worden geïnterpreteerd.

SECTIE 19 WIJZIGINGEN VAN DE GEBRUIKSVOORWAARDEN
U kunt de versie raadplegen van de plus recente gebruiksvoorwaarden op deze pagina.
Nous nous reservons le droit, met een grote mate van discretie, de meter van de dag, wijziging of vervanging van de gebruiksvoorwaarden van de dag en de wijzigingen op onze website. Het is uw verantwoordelijkheid om de website van de website te raadplegen om de wijzigingen door te geven. U kunt het gebruik voortzetten of toegang krijgen tot een andere website of service na de publicatie van de meeste wijzigingen die u kunt presenteren. Gebruiksvoorwaarden vormen de aanvaarding van deze wijzigingen.

SECTIE 20 COORDONNEESN
De vragen over de gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op onze gezanten service@lankeleisi.com