Nieuwe producten, aangeboden tot een maximum van 200..Bestel nu
Achetez 1 economisez 65, achetez 2 economisez 160. . Nu kopen

Frein à huile of frin à kabel? Lankeleisi kan u helpen het eerlijke leven te leiden en een van de beste dingen te doen

Als u een punt wilt ontdekken waarin u een elektrische fiets kunt kiezen, kunt u een essentie-frein of een frituur-filament ervaren. Avant-de-fair-een-keuze, begrijp dat je een frituur-relatie hebt en dat 'est-ce qu'un free à file

 

Frein à huile

Een systeem voor het vrijgeven van commando's, om hydraulisch, hydraulisch te schakelen vrije overdracht

De structuur is eenvoudig en de ruimte voor de installatie is klein, als dat zo is Het is een van de redenen voor de keuze van de verschillende soorten gebruikers

Il réagit légèrement plus lentement, mais les frins sont doux et durs. Tres gezellig voor de gewone mensen. Het kan belangrijk zijn dat je een roltampon speelt

 

Vrij van ligne

Egalement appels frins à disque mécaniques, les frins sont contrôlés par externe forceren (algemene hulp bij een bestand).

Het is plus rigide en de kracht is niet klein

Het verschil tussen de twee is dat de vrienden van de vrouw huilen, maar het is nog moeilijker om te ondernemen. Vrienden die op een lijn liggen, plus persoonlijke aanpassingen die eenvoudig zijn.

Als u de indruk krijgt dat u een elektrische fiets plus parfait gebruikt, giet Lankeleisi u als hulp bij het resultaat!

De frictie op Lankeleisi is een deel van de vezelindustrie, robuust en resistent tegen gebruik.

Bovendien, als u niet wilt dat het geld wordt besteed aan het wijzigen van de uitrusting van de vrije tijd, stelt Lankeleisi zijn klanten speciale apparatuur voor om te huilen.

Leger en cool.

Pensez-vous que c'est la fin? Non, Lankeleisi een toegift plus à vous arriver..

Eigenlijk, voor de grote meerderheid van de bureauwerknemers, is het nog belangrijker dat u een elektrische fiets kiest die uw transport- en comfortpraktijk is. Ensuite is mogelijk met twee voorwaarden, op een lijst met een selectietabel voor een elektrische fiets. fiets die beantwoordt aan de vereisten.

Niveau van comfort

Nous pouvons choisir en function des paramètres du corps (longueur du corps, épaule largeur, longueur des bras, longueur des jambes), het is een kwestie van aandacht voor verschillende modellen, en de keuze uit de taille is niet meer dan een vrouw.

Bijvoorbeeld,

VTT: 145 cm-185 cm de hauteur, aanbevolen route diameter van 26"

Hoeveelheid de taille van de contremarche, gebaseerd op 145 cm, met een maat die groter is dan de hoogte 23 cm, de taille is groter dan 2" tot een deel van 15"

Kies de diameter van de rode route Bijvoorbeeld,

Als u een diameter van 27,5" (een importlequel van n'importe quelle hauteur)

Donc, betreft de keuze van de taille van de contremarche, de hoogte is 150 tot 190 cm, in functie op 150 cm, met een maat die groter is dan drie cm, is de taille van de contremarche groter dan 1 op de basis van 15"

Bovendien zijn de parameters die u kunt vergelijken met de manipulatie longueur en longueur du manche. Ze lijken snel en intimiderend, en als je aandacht vraagt, kun je een fout maken. et manquez le vélo qui vous correspondeert met de mieux. Als er een probleem is, Lankeleis elektrische fiets choisira le plus approprié elektrische fiets voor u. Lankeleis s'est toujours engage à Het is mogelijk om klanten van de meeste kanten te bedienen chemin

 

Voor bepaalde elektrische fietsliefhebbers is de VTT een privilege. De bergfietsen bieden een plus groot gevoel van veiligheid, het is meer een gevoel van 'l'instinct' om een ​​normale houding te ondersteunen, de ligne van het vue is het niveau en de taille n'a pas besoin de trop s'allonger pour provoquer des douleurs à la colonne vertebrale.

Transportproblemen

De fietsen zijn zonder een betere keuze, de auto komt niet op de plaats en gagner du temps en des inspanningen

Hoeveel de economische inspanning ook is, plus het grootste deel, het grootste deel ervan. Vous savez, si le het korps is erg moeilijk, het is een moeilijk vervoermiddel, wat de eerste aantrekkingskracht heeft op de handelswaar -. De carrosserie is niet meer leverbaar. De begeleiding van een deel van de carrosserie, de begeleiding van Lankeleisi is een alliantie van aluminium, die solide en langer is.

 

Een voorstel voor een keuze uit pneus

Plus le ravin est grand, plus la performance antidérapante du

voertuig geheel

Lankeleisi gebruikt een uniek en uniek regenmotief begeleiding met precisie.

Oriëntatie nauwkeurig. Leiding stabiel

Parfait pour la montagne, la route, les chemins de terre en d'autres condition. Alors que opschorting, de sportiviteit wordt voortdurend versterkt, zodat u de winst op het wiel kunt vergemakkelijken

In termen van absorptie van chocolade is Lankeleisi een uitstekend ontwerp. Fourche à Suspension à ressort à huile de type épaulement in aluminium

Wat zoek je?

Uw winkelwagen