FIETS

Geniet van uw reis met de elektrische fiets LANKELEISI X3000MAX

 

Als u tevreden bent met de bevrediging van de ontdekkingsreiziger op het plein van de lucht, met respect voor het milieu en de eerbiediging van het milieu, of met de navetters die hun werk kunnen uitvoeren en hun manier van déplacement willen veranderen, LANKELEISI op de lanceerbasis een exclusief nieuw model, le X3000MAX. . Verbeteringen en mises op mondiaal niveau van de bestseller X3000PLUS-UPLANKELEISI X3000MAX is een elektrische fiets met een langer uithoudingsvermogen, een kracht plus kracht, een kracht plus snelheid en een schijn plus in de modus.

De X3000MAX is een elektrische fiets die speciaal is ontwikkeld voor fietsers, parfait voor ontdekkingsreizigers op de buitenwegen en op de woonbestemmingen. Stel je voor dat je de kracht van de X3000MAX aan de buitenkant kunt gebruiken, met een krachtig elektrisch aandrijfmechanisme om vooruit en achteruit te trekken, terwijl je op steile hellingen springt, terwijl je een klein beetje après-l'autre en winstgevende nombreux-betalingen doorstaat. U profiteert van uw fiets in de lucht van de winter, met behulp van de X3000MAX, met uitstekende grote pneus die u toelaten om terreinen te veroveren, te bouleux of te glisseren in de winter. Wanneer u uw navigatie of ontdekkingsreiziger op het plein wilt kiezen, is de X3000MAX een betere ervaring zonder uw ervaring. Examens plus een detail voor het kiezen van een keuze.

 

 

 

Ccomparaison du U opdrachtgeverpaginarunded Punten tussen X3000PLUS-UP en X3000MAX

Fonctionnalité

X3000PLUS-UP

X3000MAX

Batterijen

48 volt 17,5ah

Lithiumbatterij SANSUNG 48 volt 20ah

motor

Moteur zonder balais van 48v 1000w

Moteur zonder balais met trekkracht avant 48v 1000w en motor zonder balais met trekkoord 1000w

reeks

JUSQU'À 120 KM

JUSQU'À 130 KM

Top Vitesse

45 KM / H

51 KM / H

Ftak

Kader en alliantie van aluminium 6061

Cadre à ophanging geïntegreerd in alliantie van aluminium 6061

Netto gewicht

27KG

28KG

LEcran ED

Monochroom scherm

Ecran couleur plus grand

Ccouleurs

Noir-jaune, Noir-blauw, Noir-Gris

Noir-oranje, Noir-gris

Prijs

€1.599,00

€2.199,00

Het tableau van ci-dessus-repertoria is gebaseerd op de punten op niveau van de X3000MAX op basis van de X3000PLUS UP, een functie van de punten op verschillend niveau, nous de presentaties voor u in detail.

Belangrijkste kenmerken van de elektrische fiets LANKELEISI X3000MAX

M.moteur

De motor van de X3000PLUS UP is een motor zonder vooruitstrevend balais, en de X3000MAX is vervangen door een vooruitstrevende motor en een vermogen van 1 W, waardoor een eenvoudige inschakeling naar een dubbele inschakeling mogelijk is wat de elektrische fiets plus krachtig en snel is, richt een vitesse de pointe aan. bij 000 km/u biedt u een autonomie plus een lange levensduur. Op deze manier kunnen de verbeterde prestaties van de motor met een dubbele toevoer worden vergemakkelijkt door de escalade van de bergen. Betere controle en vergroting van de stabiliteit bij het onderhandelen over terreinongevallen. Er zijn geen mooie elektrische fietsen op de markt die twee motoren gebruiken, en de X51MAX biedt een betere ervaring van de nieuwste generaties.

BCapaciteit van de batterij

Basis op de X3000up plus, de batterij X3000MAX is een niveau hoger dan een lithiumbatterij SANSUNG 48 V 20 Ah, met deze capaciteit, de elektrische stroom kan een autonomie van 70 km bereiken, de hulplijn kan 130 km bereiken. gelijkwaardig aan een autonomie van 130 km en een lange levensduur. Après de mise à level, de plus grote capaciteit en de kracht van de sortie zorgen ervoor dat een sortie voldoende is voor het leidinggeven aan de buitenkant, je bent levensvatbaar als je de accu wilt onderhouden over lange reizen.

Cadre amélioré et Henlebars

Mise het niveau van het hogere niveau van de elektrische serie LANKELEISI, het kader van de volledige ophanging in een alliantie van aluminium 6061, het materiaal van aluminium met een hoge weerstand garandeert de duurzaamheid en de stabiliteit van de X3000MAX. Als de temperatuur langer is, wordt de gevel van de X3000MAX op een hoger niveau gebracht. Als u fietsers en lange afstanden wilt afleggen, is het feest van de X3000MAX een vervanging voor een grote gids. De begeleiding van de grote taille kan de afstand tussen de verkoop en de elektrische fietsavant verkorten zonder het evenwicht van de fiets te beïnvloeden. Deze aanpassingen zorgen voor een comfortabelere zithouding bij het rapport van de X3000PLUS-UP. Als u de afstand neemt die u ervaart, is uw ervaring zeker comfortabeler.

CKleur opties

Le X3000MAX is verkrijgbaar in 2 kleuren: Noir-orange en Noir-gris. Dit zijn de twee meest verkochte producten van LANKELEISI-modellen. Le noir-gris is à la mode en polyvalent, resistent à la saleté. Zwart en oranje zijn meer onderscheidend, in de mode en accrocheurs op de route, wat de weergave vergemakkelijkt en de zichtbaarheid vergroot voor de buitenlandse conducteurs en piétons. De consommateurs kunnen kiezen uit een functie van hun persoonlijke voorkeuren en hun persoonlijke aard.

LEcran d'affichage ED

Het niveau van de originele LED-monochroom intelligent versus een intelligente LCD-kleur. De intelligente LCD-computer biedt een nieuwe interface. Bovendien vertelt de taille van de également été groot, dat de données vertellen dat de geïntegreerde communicatoren, de affichage van de fietsdonaties en de parameters van de sortie plus zichtbare zaken, een staatsgreep zijn 'œil. De kwaliteit van het water en het vermogen van IP54 met een intelligente LED is betrouwbaar, zolang u maar door de warmere temperaturen gaat, terwijl het LCD-scherm geen invloed heeft, kunt u de volledige helderheid en helderheid van het kanaal benutten.

Phare LED heeft een betere verlichting en bagage-ingang

De veiligheid is de absolute prioriteit als u roulez gebruikt. De X3000MAX biedt een phare-compositie van vier kleine lampen op een ronde en grote phare. Le phare amélioré a une plage de travail plus large et plus eloignée, ce qui vous rend plus sûr lorsque vous roulez. Vergelijk met de X3000PLUS UP, de nieuwe elektrische fiets is uitgerust met een draagbare bagagedrager van massief aluminium, die een parfaitement-transporteur voor een schattig dier van het bedrijf kan zijn voor een balade of een schattig kind op de school.

Cconclusie

LANKELEISI verbetert en verbetert de details van het elektrisch rijden met de keuze uit klantenpassages. Als je de X3000MAX gebruikt, is het een mis op het niveau van de X3000PLUS UP die populairder is om de beste service te krijgen en de beste service aan klanten te verlenen. De X3000MAX biedt meer autonomie, kracht, kracht en schijn voor een betere ervaring van het fietsen, het elektrisch fietsen is de keuze die ideaal is voor fietsers op het plein en voor navetters.

Lees verder

Laat een reactie achter

De site is beschermd door reCAPTCHA, et la Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden van Google s'appliquent.