FIETS

Upgrade uw rit met LANKELEISI X3000MAX elektrische fiets

 

Om te voldoen aan de behoeften van diegenen die het buitenleven op een gelukkigere en milieuvriendelijkere manier willen verkennen, of forensen die het pendelen naar het werk beu zijn en hun woon-werkmethoden willen veranderen, heeft LANKELEISI exclusief dit nieuwe model gelanceerd, de X3000MAX . Het maken van algemene verbeteringen en upgrades op de best verkochte X3000PLUS-UP, LANKELEISI X3000MAX is een elektrische bergfiets met een beter uithoudingsvermogen, sterker vermogen, hogere snelheid en een modieuzere uitstraling.

De X3000MAX is een eersteklas elektrische fiets die speciaal is ontworpen voor fietsers, perfect voor het verkennen van het buitenlandschap en woon-werkverkeer. Stelt u zich eens voor dat u buiten op de krachtige X3000MAX rijdt, met zijn krachtige elektrische vooraandrijving en achteraandrijfmotor die u over ruige bergen voert, de ene kleine piek na de andere passeert en geniet van talloze landschappen. Of geniet van het fietsen in de koele winterlucht, rijdend op de X3000MAX, met de uitstekende dikke banden waarmee u in de winter besneeuwd, modderig of glad terrein kunt overwinnen. Of u nu kiest voor woon-werkverkeer of buiten op verkenning gaat, de X3000MAX zal uw ervaring ongetwijfeld verbeteren. Laten we dieper ingaan op waarom hij jouw keuze waard is.

 

 

 

CERGELIJKING van Main Upgraded Punten tussen X3000PLUS-UP & X3000MAX

Kenmerk

X3000PLUS-UP

X3000MAX

accu

48Volt 17.5Ah

48 Volt 20ah SANSUNG-lithiumbatterij

motor

48v 1000w borstelloze motor met voorwielaandrijving

48v 1000w borstelloze motor met voorwielaandrijving en 1000w borstelloze motor met achterwielaandrijving

RANGE

TOT 120 KM

TOT 130 KM

Top Snelheid

45KM / H

51KM / H

Fkoper

6061 Geheel aluminium frame

6061 volledig geveerd frame van aluminiumlegering

Netto Gewicht

27KG

28KG

LED-scherm

Monochroom scherm

Groter gekleurd scherm

Ckleuren

Zwart-geel, Zwart-blauw, Zwart-Grijs

Zwart-oranje, zwart-grijs

Prijs

€1.599,00

€2.199,00

De bovenstaande tabel geeft voornamelijk een overzicht van de upgradepunten van X3000MAX op basis van de X3000PLUS UP, volgens elk ander upgradepunt zullen we het in detail voor u introduceren.

Belangrijkste kenmerken van de LANKELEISI X3000MAX elektrische fiets

Motor

De motor van de X3000PLUS UP is een borstelloze motor met voorwielaandrijving en de X3000MAX is veranderd in een motor met voor- en achteraandrijving van 1000 W, dat wil zeggen van enkele aandrijving naar dubbele aandrijving, waardoor deze e-bike krachtiger en sneller wordt en een topsnelheid bereikt van 51km/u, zorgen voor een groter bereik. Ook de verbeterde prestaties van de motor met dubbele aandrijving maken uw rit gemakkelijker bij het beklimmen van bergen. Betere controle en meer stabiliteit op ruw terrein. Er zijn niet veel e-bikes op de markt die dubbele motoren gebruiken, en de geüpgradede X3000MAX geeft je de ervaring om de rest van de anderen voor te blijven.

Bbatterij Capaciteit

Op basis van X3000up plus is de X3000MAX-batterij opgewaardeerd naar 48V 20ah SANSUNG-lithiumbatterij, met deze capaciteit kan puur elektrisch een bereik van 70 km bereiken, ondersteund rijden kan 130 km bereiken. equivalent met een bereik van 130 km door slechts één keer op te laden. Na het upgraden zorgen de grotere capaciteit en het stabiele uitgangsvermogen voor voldoende vermogen om buiten te rijden, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over een lege batterij tijdens lange reizen.

Opgewaardeerd frame en Henlebars

Een upgrade van het beroemdste frame van de LANKELEISI E-bike-serie, een volledig geveerd frame van 6061 aluminiumlegering, dit zeer sterke aluminium materiaal zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit van de X3000MAX. Tegelijkertijd is ook de voorkant van de X3000MAX aangepast. Om rijders comfortabeler te maken tijdens lange afstanden, is de voorkant van de X3000MAX vervangen door een groter stuur. Het grote stuur kan de afstand tussen het zadel en de voorkant van de E-bike verkorten zonder de fietsbalans te beïnvloeden. Deze subtiele aanpassingen maken de rijhouding comfortabeler in vergelijking met de X3000PLUS-UP. Het maakt niet uit hoe ver u reist, uw rijervaring is zeker de meest comfortabele.

Ckleur opties

De X3000MAX wordt geleverd met 2 kleuren: zwart-oranje en zwart-grijs. Dit zijn de twee best verkochte kleuren onder alle modellen van LANKELEISI. Zwart-grijs is modieus en veelzijdig, bestand tegen vuil. Zwart-oranje zijn onopvallend maar onderscheidend, modieus en opvallend op de weg, waardoor ze gemakkelijk te herkennen zijn en de zichtbaarheid voor andere bestuurders en voetgangers vergroten. Consumenten kunnen keuzes maken op basis van hun persoonlijke voorkeuren en persoonlijkheid.

LED-weergavescherm

Opgewaardeerd van het originele slimme monochrome LED-display naar een gekleurd slim LCD-display. De slimme LCD-meter biedt u een nieuwe interface. Niet alleen dat, de schermgrootte is ook vergroot, waardoor gegevens zoals geïntegreerde versnellingsschakelaars, weergave van fietsgegevens en vermogensinstellingen beter zichtbaar zijn, zelfs in één oogopslag. De ip54 water- en stofdichte kwaliteit van dit slimme LED-display is betrouwbaar, zelfs als u bij slecht weer rijdt, wordt dit LCD-display niet beïnvloed en biedt u uitgebreide en duidelijke rijgegevens.

LED-koplamp met hoge helderheid en bagagedrager

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit tijdens het rijden. De koplamp van de X3000MAX is veranderd van een koplamp bestaande uit vier kleine lampjes naar een grotere ronde koplamp. De verbeterde koplamp heeft een breder en verder werkbereik, waardoor u veiliger kunt rijden. Vergeleken met de X3000PLUS UP is deze nieuwe E-bike uitgerust met een stevige aluminium achterdrager, die perfect je lieve huisdier kan vervoeren voor een ritje of je schattige kind naar school kan brengen.

CCONCLUSIE

LANKELEISI is voortdurend bezig met upgraden en verbeteren, waarbij de details van de e-bike worden aangepast op basis van eerdere keuzes van klanten. Net als X3000MAX is het geüpgraded van de meest populaire X3000PLUS UP om het beste te bereiken en de beste service aan klanten te bieden. De X3000MAX biedt het beste bereik, vermogen, snelheid en uiterlijk om de rijervaring van de berijder te verbeteren. Daarom is deze e-bike de perfecte keuze voor buitenrijders en forensen.

Lees verder

Plaats een reactie

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de algemene voorwaarden en Privacybeleid van Google.