EU-voorraad. 3-7 dagen levering van deur tot deur

De relatie tussen LANKELEISI en BEZIOR

        Uren besteden aan het vergelijken van verschillende e-bikes kan hoofdpijn opleveren. Het vergelijken van soortgelijke e-bikes, het lezen van recensies en het doorbladeren van alle parameters van een fiets is immers vaak een tijdrovende bezigheid, vooral als je meer wilt weten over een product. Na zoveel tijd te hebben besteed, willen we meestal een goed resultaat behalen, dat wil zeggen de juiste elektrische fiets kunnen kiezen die aan onze behoeften voldoet. Maar hoe weet je of je een goede deal krijgt?  

        Ongeacht hoeveel elektrische fietsen we hebben, we moeten tijd besteden aan het vergelijken en selecteren ervan. Tegenwoordig, met de ontwikkeling van internet, kunnen we veel informatie van internet halen. Zodra we het gewenste product in de zoekbalk invoeren, verschijnen er duizenden berichten. Dit lijkt misschien een goede zaak, maar er is niet veel bruikbare informatie in de resultaten en we moeten het zelf nog identificeren. Dit vergroot ongetwijfeld de moeilijkheid voor consumenten om elektrische fietsen te vergelijken en te kiezen.

       We hopen dat onze lezers en klanten genoeg vertrouwen hebben bij het kiezen van een e-bike, dus we zullen onze e-bike vergelijken met andere merken op basis van feiten en verschillende specificaties. Wij zijn van mening dat je na het lezen van deze blog weet hoe je een keuze kunt maken wanneer de e-bike modellen vergelijkbaar zijn. Vandaag is de vergelijking tussen LANKELEISI X3000plus up en Bezior XF200.

CERGELIJKING van de belangrijkste kenmerken

LANKELEISI X3000plus en hoger VS Bezior XF200

 

Kenmerk

LANKELEISI X3000plus up

Bezior XF200

accu

48Volt 17.5Ah

48Volt 15Ah

motor

1000W

1000W

Top Snelheid

45KM / H

40KM / H

Fkoper

6061 Geheel aluminium frame

6061 Geheel aluminium frame

Opvouwbaar

Ja

Ja

TIRES

CHAOYANG 20 inch*4.0 dikke band

CHAOYANG 20 inch*4.0 dikke band

Wacht Ccapaciteit hebben

397 pond

440 lbs

Garantie

3 jaar

1 Jaar

Prijs

€ 1.999,00 zonder verkoop

€ 1.899,99 zonder verkoop

Vergelijking tussen merkenLANKILEISI vs. Bezior)

       We kunnen zien dat deze twee uitstekende e-bikes vergelijkbaar zijn, met vergelijkbare specificaties zoals banden, frames en motoren. Beiden hebben uitstekende CHAOYANG 20-inch banden terwijl ze ook opvouwbaar zijn. Dankzij het uitstekende ontwerp kan een elektrische fiets in de bergen reizen en is hij draagbaarder voor woon-werkverkeer. Deze blog is echter bedoeld om deze twee modellen te gebruiken om een ​​diepere analyse te geven van de merkverschillen tussen LANKELEISI en Bezior.

Overgezicht van Bezior

       We kunnen zien dat de XF200 wordt geleverd met een 1000W motor, een 48V 15Ah accu en 20” x 4” CHAOYANG dikke banden. Deze onderdelen zijn al goed voor een opvouwbare mountainbike e-bike. Met korting is de prijs van de XF200 € 1399.99 en de rendabiliteit van deze E-bike is inderdaad hoog. Daarnaast wordt de XF200 ook geleverd met een geweldige hydraulische schijfrem, dubbele schokbrekers en 1 jaar garantie. De garantieperiode is wat kort, wat voor beginnende kopers wellicht niet aantrekkelijk is.

       Het gebruikersbestand van het merk Bezior neigt naar consumenten uit het lagere en middensegment, en om hen aan te trekken, zijn de prijzen van Bezior lager. Onder de premisse van zo'n hoge kosteneffectiviteit kan de kwaliteitscontrole niet bevredigend zijn, wat ook de reden kan zijn voor de korte after-sales serviceperiode. Desalniettemin heeft Bezior zijn best gedaan, wat blijkt uit de hoge kosteneffectiviteit.

Ooverzicht van LANKELEISI

       Vanuit het oogpunt van specificaties kunnen we zien dat de X3000plus up is uitgerust met een grotere batterijcapaciteit van 48V 17.5ah, wat betekent dat onze auto een groter bereik, betere prestaties en meer vermogen heeft bij het rijden op ruige wegen zoals bergen. Daarnaast is de X3000plus up voorzien van betere schokbrekers. We hebben de schokdempers geüpgraded op basis van de X3000, wat je zeker meer controle, tractie en comfort kan bieden op ruige enkele rijstroken of kuilen. Niet alleen dat, de X3000plus up wordt geleverd met een groter LED-scherm, waardoor vermogensweergave, snelheid, kilometerstand, batterijcapaciteit en versnellingspositie gemakkelijk kunnen worden bekeken zonder opnieuw op een knop te hoeven drukken, waardoor beide handen vrij zijn tijdens het rijden. De huidige kortingsprijs van X3000 plus hoger is € 1599, slechts € 200 hoger dan XF200. Maar deze tweehonderd euro geeft je wel waar voor je geld. Laten we diep ingaan op de redenen vanuit ons merkperspectief.

       Vanuit merkperspectief heeft LANKELEISI zijn eigen fabriek en toeleveringsketen, die continu problemen kan samenvatten en identificeren, defecten kan verbeteren, prestaties, uiterlijk en comfort van e-bikes kan bieden op basis van klantevaluaties, waardoor klanten betere producten kunnen krijgen. En elke upgrade en vooruitgang stellen ons merk in staat om meer high-end klanten aan te trekken en tegelijkertijd de producten te produceren die ze nodig hebben.

      LANKELEISI richt zich op merkeffecten. Hoewel we € 200 extra uitgeven, zijn betere kwaliteit en detailcontrole ook onze hoogtepunten om klanten te behouden en aan te trekken. Ondertussen biedt LANKELEISI, op basis van vergelijkbare parameters, een garantieperiode van drie jaar voor rijders. Mochten er binnen deze drie jaar onderdelen beschadigd raken, dan vervangen wij deze kosteloos voor u. Dus waarom een ​​elektrische fiets kopen met slechts één jaar garantie? Onze garantieperiode is drie keer verlengd, waarbij we onze producten ondersteunen met praktische actie en een perfecte after-sales service die deel uitmaakt van onze missie.

       Oké, weer een vergelijking tussen twee uitstekende merken e-bikes. Na het lezen van deze blogpost zou je misschien wat begrip van deze twee merken in je hoofd moeten hebben. In verschillende doelgebruikersmarkten moet u LANKELEISI of Bezior kiezen door rekening te houden met uw eigen behoeften en voorkeuren. Voordat u een aankoopbeslissing neemt, moet u de productparameters en beoordelingen lezen en vergelijken en deze zorgvuldig overwegen. Zou u, uitgaande van een redelijke prijs en vergelijkbare parameters, kiezen voor LANKELEISI met betere prestaties, meer nadruk op kwaliteit en een langere garantieperiode? Ik hoop dat de informatie in de blogpost nuttig voor je kan zijn. Welke elektrische fiets je ook kiest om aan je volgende avontuur te beginnen, ik wens je een fijne rit!

Waar bent u naar op zoek?

Treten Sie unserer Mailingliste bei

Blijf geïnformeerd! Maandelijkse tips, tracks en korting.

Uw winkelwagen